Babyliss pro Straighteners 2654NTE - jednoducho žehlička na vlasy

Ahojte :) Dnes sa vám ozývam s ďalšou recenziou tento raz ide o recenziu na žehličku na vlasy. Ja viem že v tomto období je tých recenzií st...

Ahojte :) Dnes sa vám ozývam s ďalšou recenziou tento raz ide o recenziu na žehličku na vlasy. Ja viem že v tomto období je tých recenzií strašne veľa ale dočkáte sa aj niečoho iného :) Tak prejdime k recenzií.  


Popis : Profesionálna žehlička na vlasy Babyliss Pro Plancha Babyliss Pro behom pár minút narovná aj nepoddajné vlasy a vytvorí dokonale hladký účes. Jedinečná povrchová úprava doštičiek a technológia Sol-Gel zaisťujú ľahké kĺzanie žehličky po vlasoch. Vďaka tomu zostane povrch vlasu neporušený a minimalizuje sa tak poškodenie alebo lámanie vlasov behom žehlenia. Teplotu žehličky si naviac môžete sami vybrať až z piatich teplotných úrovní. S praktickou žehličkou Babyliss Pro Plancha Babyliss Pro dosiahnete skutočne skvelé výsledky, či už máte vlasy jemné, tvrdé alebo kučeravé. 

Môj názor :
Vzhľad - Vzhľad žehličky je jednoduchý, sivá farba a nápis červenou. Na boku žehličky máte nastavenie pre stupne (teplotu). A vo vnútri máte tlačítko pre zapnutie žehličky. A určite vás na prvý pohľad zaujme dlhý otočný kábel (2,7m). Ktorý sa určite zíde pri väčších vzdialenostiach. A šírka doštičiek je 25mm. A doštičky sú z keramicko-titánového povrchu. Platničky:
  • o 40% tvrdšie a odolnejšie. Odolné proti poškriabaniu, chemickým látkam a extrémne vysokým teplotám
  • o 25% hladší než obyčajné keramické platničky
XTP * N anotitanium Sol-Gel Plates
  • o 50% zníženie spotreby
  • o 50% efektívnejšie
  • Kontrola teploty od 110 ° C do 210 ° C
  • Pre všetky typy vlasov
  • 200W spotreba pri zahrievaní, v nasledujúci pracovný fáze spotreba redukovaná na 60W
Nanotitanium:
  • Nový materiál Sol-Gel na báze nano-technológie:
  • 65% Keramiky a Titán, 3krát viac než u obyčajných platničiek
A dvanced H eat M anagement S YSTÉM TM
  • Zaručuje odolnosť keramických platničiek a garanciou okamžitého zahriatie.
  • Samo regulujúci ohrievacie element poslednou generáciou udržuje rovnomerný výkon, zaručuje stálu teplotu po dĺžke všetkých vlasov.
Keramický nahrievač s integrovaným detektorom teploty dovoľuje okamžité zahriatie na 230cm. Detektor teploty zaručuje dodržanie nastavenej teploty s odchýlkou +-2C.
Zaručuje kvalitné narovnávanie po celej dĺžke vlasov.
Teplota - Výber je z 5 úrovní. Od 130 °C - 210 °C. Pri normálnych vlasoch vám postačí stupeň číslo 2. Pri kučeravých vlasoch sa vám zíde aj 4. či 5. stupeň.
Účinky - Žehlička vlasy perfektne vyžehlí. 1. krát som ju skúšala s maximálne kučeravými vlasmi. Síce žehlenie trvalo dlhšie ale dosiahla som perfektne rovný vzhľad vlasov. Jediné mínus je ,že vlasy nevydržia tak dlho rovné ja neviem či to je žehličkou alebo kvalitou vlasov. Ale myslím ,že to bude tou kvalitou lebo kamarátke sa to isté deje s jej žehličkou alebo skôr vlasmi.  
Ničivosť vlasov - Táto žehlička bola kupovaná po konverzácii s pani ktorá mi ju vrelo odporučila. Totiž ona ju vlastní tiež a počúvala som na ňu od nej samé chváli. Žehlička vďaka technológiám ktoré obsahuje neničí vlasy a zabezpečuje pohodlné žehlenie a lepšie kĺzanie sa vlasov po žehličke. 
Cena - Hlavným faktorom je cena a táto žehlička sa pohybuje od 40+€. Za najlepšiu cenu žehličku Babyliss pro Straighteners 2654NTE ← nájdete tu 
a ostatné rady produktov babyliss pro ← tu

Názory ostatných : 
Žehličku ma moja kamarátka a po vyžehlení má veľmi jemné vlasy. Požičala mi ju a bola som v šoku moje vlasy sa zmenili na hladké a rovné...žiadne kučery :D Veľmi ľahko sa používa zapnem ON nastavím si teplotu a idem nato :) Ak sa rozhodujete pre žehličku tak táto je ta pravá. Prečo? Už som to napísala :P








Páčila sa vám recenzia ? 


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Hezká recenze. Já mám od Remingtonu žehličku a jsem s ní moc spokojená :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja si vlasy nežehlím, lebo ich mám až moc rovné :D , ale sesternicaja fanatyk :D Určite sa jej o tejto žehličke zmienim :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekná recenzia. Ja si vlasy nežehlí už asi druhý rok pretože mi žehlička strašne zničila vlasy a teraz sa snažím ich dávať do poriadku :) A radím ti, ak je tá žehlička akákoľvek kvalitná, vlasy ničiť bude takže pozor s ňou aby ti nezostala na hlave metla a oči pre plač ako mne ;) Inak super článok

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network