Everything is possible!

Pamätá si niekto z vás na moje prvé články? Je tu niekto taký, kto ma sleduje už od mojich úplných začiatkov? Sami iste viete, že to nikdy n...

Pamätá si niekto z vás na moje prvé články? Je tu niekto taký, kto ma sleduje už od mojich úplných začiatkov? Sami iste viete, že to nikdy nebolo ružové, články neboli kvalitné, písala som o úplných blbostiach a fotila na mobil, ktorého foťák radšej komentovať nebudem. Neviem, možno som si to vtedy neuvedomovala, snažila som sa nevidieť, že to čo píšem alebo pridávam nemá vôbec žiadnu "cenu".  Nechcela som sa porovnávať s ostatnými blogerkami, lebo som vedela, že im nesiaham ani po členky, časom som sa za to hanbila a skoro všetky začiatočné články som zmazala. Časom mi začalo dochádzať, že sa za čo hanbiť nie je, práve naopak, mala by som byť na seba pyšná, pretože som spravila veľký pokrok. Bohužiaľ je už priveľmi neskoro, všetky moje začiatky sú preč. 

Veľa z vás mi píše, že chcete byť ako ja, viesť taký blog ako ja, mať instagram ako ja, mať také fotky ako ja, dokonca že chcete mať taký život ako ja. Vždy sa nad týmito správami pozastavujem. Ako môžete chcieť niekoho život, keď ho vôbec nepoznáte? Aký je vlastne rozdiel medzi mnou a vami? Aký je vôbec rozdiel medzi nami všetkými? Dýchame snáď iný vzduch? Bývame na inej planéte? Máme rozdielny počet kostí? Ja si vážim všetko to čo mám, nikdy som nikoho nepodceňovala, hlavne som nepodceňovala seba, mala som ciele, ktoré sa mi podarilo splniť, nikdy som ale nikomu nechcela "ukradnúť" jeho život. Máte tie svoje, robte si s nimi čo chcete, všetko je len a len na vás. Týmto článkom chcem vlastne povedať, že ani ten môj blog nebol odjakživa taký, ako je teraz. Sama som sa zaň časom hanbila, čo bola dosť veľká chyba. Sama som sa vypracovala, nik mi nepomáhal. Sama som sa naučila pohybovať na blogerskej scéne, rozoznať kto je priateľ a kto naopak nie. Sama som sa musela naučiť písať od srdca, fotiť, upravovať, štylizovať, byť kreatívnou, pracovať s html, keď som to dokázala ja, dokážete to aj vy, len treba chcieť. Hlavne sa prosím vás nikdy nehanbite za svoje začiatky, uvidíte, že raz keď si to porovnáte, uvidíte zmenu, ktorú ste dosiahli vy sami, budete mať z toho dobrý pocit. Hlavne pamätajte, že každý nejak začínal. Všetko predsa potrebuje čas a cvik.
Tak to bolo aj u mňa, blog sa nezlepšil zo dňa na deň, trvalo to týždne, mesiace, roky, stále sa zlepšuje, stále s ním nie som na plnej čiare spokojná, ale viete čo? Viem, že to bude stále lepšie a lepšie, viem, že príde iná doba, kedy sa aj nad týmto článkom pousmejem a poviem si, že som to dala. Že som si splnila všetko to čo som chcela, že som sa zlepšila, čaká ma ešte dlhá cesta no neplánujem sa vzdať. 
Choďte si za tým čo vás baví, máte na to právo. Kým budete veriť v samého seba, podarí sa vám to. Nemusí vo vás veriť nik, stačí keď si budete veriť vy. Po čase, keď prídu výsledky sa vám všetko to čo ste do toho vložili vráti tisícnásobne. Pamätajte, nič nie je nemožné! 
Mimochodom, šaty sú z H&M, bunda Forever21, tenisky New Yorker

Na záver by som vám všetkým chcela popriať ešte krásny zvyšok dňa, baby prežili sme to, opäť máme rok pokoj. Užívajte prázdniny a dúfam, že sa máte dobre! 

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Krásny článok...nech sa ti darí (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je naozaj moc krásny článok :) Úplne presne s tebou súhlasím.
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tvoj blog lubim moc, je obdivuhodne ako si sa vypracovala, prosim nikdy neprestan pisat, si super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :) Taktiež nabudúce bez anonymu poprosím.

      Odstrániť
  4. Robíš zo seba až priveľkú herečku :) Nevravím že tvoje články sú zlé, ale stále točíš o tom istom a je to nuda, nedozvedam sa nič nové. Na fotkách by si tiež mala popracovať, predsa len už nie si začiatočníčka. Ešte máš toho veľa pred sebou tak držím palce pri zlepšovaní sa, nech je už vidieť progress :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stotožňujem sa sa s vetou : Robíš zo seba až priveľkú herečku . A s kritikou na fotky, to som už tiež v niektorom z článkov spomenula.

      Odstrániť
    2. vďaka, že si nedala anonym.

      Odstrániť
    3. Všade píšem bez anonymu ... nemyslím si, že som použila nejaké slová, ktoré sa nehodia, alebo by mali uraziť tvoju osobu .. a koniec koncov je to len môj názor, a keď ho už mám, tak sa zaň nehanbím :)

      Odstrániť
  5. Sama som tam napísala, že aj nad týmto článkom sa raz pousmejem,je mi jasné že to nie je dokonalé, nič nikdy nie je dokonalé, ďakujem ale za názor, nabudúce bez anonymu poprosím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja,načo tu potom máš možnosť písať pod anonymom?

      Odstrániť
    2. Presne pre takých "odvážnych" ľudí, ako si ty. Prajem pekný deň.

      Odstrániť
  6. Ja sama práve s blogom začínam. Už ho budem mať pomaly rok, ale rozhodla som sa, že začnem znovu. Že je dôležitejšia kvalita ako kvantita, a preto článkov až tak veľa zatiaľ nemám. No článok nezverejním, až kým s ním nie som spokojná. To, že s ním o nejakú dobu spokojná nebudem, je mi jasné. No aspoň budem vedieť, že v tej chvíli to bolo maximum, čo som zo seba mohla dať. :) Každopádne, rada si čítam tvoj blog.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  7. je to tiez názor, tak co? Musim bohužiaľ súhlasiť, aj ked vidim značný progres a články sa velmi dobre čítajú, ale tie fotky a celkovo niektore veci... Este na niečom musíš popracovať no. Osobne by som odporúčala menej filtrov a podobne, alebo si nieco naštudovať o zlatom reze a tak. Aj ked niektore fotky su fakt kvalitne. A aby som tu teraz tiez nebola ako anonym, mozes si najst moj YouTube kanál, a tiez nieco skritizovať, budem len rada :). Mam názov creyativite a najnovšie video je vlog z Budapešti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento koment je na toho anonyma a tvoju odpoved k nemu :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za názor, hlavne cením ľudí, ktorí nepotrebujú kliknúť na tlačítko anonym. To s tými filtrami, no veľa ľudí to hodnotí pozitívne, veľa negatívne, mne osobne sa to páči, ale dobre pokúsim sa obmedziť filtre. Určite sa pozriem aj na tvoj YT kanál. Pekný deň!

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network