Just do it

Cvičenie.  Každý kto ma pozná minimálne trošku, povedal by vám, že cvičenie a ja, to k sebe nejde. Nikdy som šport moc neobľubovala, ale ...

Cvičenie. 

Každý kto ma pozná minimálne trošku, povedal by vám, že cvičenie a ja, to k sebe nejde. Nikdy som šport moc neobľubovala, ale hlave som k nemu nebola nikdy vedená. Rok som hrávala volejbal, ktorý ma dosť rýchlo prešiel, rok som chodila na krúžok dievčenského futbalu, no ani to nebolo to pravé a beh, ten som od malička nenávidela. 
Postupne som sa ale ku cvičeniu dostávala. Hlavne som si tvorila cestu k behu, pretože som vedela, že s tým schudnem najviac. Tak som asi pred rokom začala behať častejšie a áno s behom som naozaj schudla najviac. Ďalej som si dosť obľúbila cvičenie od Kayli Itsines, ktoré si môžete zakúpiť alebo stiahnuť na ulozto. 
No a asi pred nejakým pol rokom prišlo fitko, ktoré ma nikdy nelákalo. Začala som do neho chodievať stále častejšie a častejšie a teraz som na tom tak, že cvičievam už len v ňom, dokonca behám už len na páse, čo sa pokúšam zmeniť. Ďalej ale milujem bicyklovanie a korčulovanie, takže aj to sa snažím znásobiť. 
To by bolo niečo k mojej fitness rutine, na ktorú sa dosť pýtate. 
Jediná vec, ktorú ku cvičeniu potrebujete je motivácia. Môžete si ju dodať tým, že si budete prezerať obrázky vašich vysnívaných postáv alebo tým, že si zakúpite pekné oblečenie na cvičenie. Mňa do cvičenia motivuje napríklad táto mikina, ktorú som si pred nedávnom objednala z eshopu ringit.sk, ale okrem tejto mikiny tam majú aj veľa pekných iných dámskych mikín, takže sa môžete pozrieť a možno takýmto spôsobom donútiť ku cvičeniu. 
Mimochodom ešte stále mám dosť pekných fotiek z tohto fotenia, takže sa určite tešte na nejaké pokračovanie tohto článku! Majte sa krásne a paa.
Za fotky ďakujem Zuzanke♥

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Moc pěkný článek a fotky. V poslední době mě tvé články baví, jen tak dál! :) Chtěla jsem se zeptat, kde jsi sehnala tak skvělou mikinu a pak jedu dolů a koukám i odkaz :D Za to díky! :D
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, ani nevieš ako si mi zlepšila náladu ! :) Ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  2. Snažím sa cvičiť aj doma chodila som na zumbu čo ma veľmi bavila ale skončila u nás takže inde je to už ďaleko, ale je ešte neďaleko nás jumping povedala som si že to skusim, inak tiež ked je pekne idem hneď na bicykel:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem tu cestu ke cvičení dost podobnou :D a mikča je super :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network