Víkend v Bratislave

Najprv som chcela zaradiť celý víkend v Bratislave do článku Na skok so mnou, potom som si to ale rozmyslela. Posledné dni boli pre mňa d...

Najprv som chcela zaradiť celý víkend v Bratislave do článku Na skok so mnou, potom som si to ale rozmyslela.

Posledné dni boli pre mňa dosť komplikované, možno niektorí z vás vedia, že dnes som písala Monitor. Mala som z neho stresy, vlastne ako by človek z neho nemal mať stresy,že? Podľa mňa to ale nakoniec dopadlo celkom dobre, slovenčina mi prišla ťažšia než matematika. Písal niekto z vás monitor? Aké vám prišli testy? 
Posledný víkend som strávila v Bratislave. Už keď mi prišla ponuka zúčastniť sa finále súťaže Model of Tomorrow, vedela som, že dátum mi teda vôbec nevyhovuje. Nakoniec som pozvanie prijala, pretože som vedela, že by som sa cez víkend aj tak neučila. 
Tak sme s mojimi rodičmi strávili víkend v Bratislave. Poprechádzali sa po starom meste, ako správni turisti prešli všetky pamiatky a navštívili sme rôzne podniky. Dosť sa ma pýtate aj na ubytovanie, keďže v ňom som až tak jasno nemala, nakoniec sme sa ubytovali v apartmáne "niečo ako vlastný byt", na Suchom Mýte, čiže úplne v centre. Vedľa ubytovania sme mali palacinkáreň, takže si viete predstaviť akú radosť som mala! 







No, a teraz to na čo iste väčšina z vás čaká, finále súťaže Model of Tomorrow.
Nechcem písať o tom čo ste si už mohli prečítať na x iných stránkach. Súťaž Model of Tomorrow bola modelingová súťaž, ktorej kastingy prebiehali po viacerých mestách. Ja som sa ako blogerka zúčastnila kastingu v Banskej Bystrici, článok o kastingu si môžete prečítať tu
Zo všetkých súťažiacich sa vybrala top 10, ktorá postúpila práve na finále, ktoré sa konalo 2.4.2016 v ateliéri Babylon (Bratislava). 
Finále sa malo začať už o 18:00, no čas nebol vôbec dodržaný a dá sa povedať, že ešte 17:59 tam naša skupinka (ja, Bari, Dada, Daniel, hej po roku som sa spoznala s Bari a Dadou) sedela úplne sama. Hostia začali prichádzať až pred 19:00 no a o 19:00 bol oficiálny začiatok. 
Finále prebiehalo v podobe módnej prehliadky, kde sa predstavovali návrhy od Jenny Jeshko a Terézie Feňovčíkovej. 
No a samozrejme, keďže to bola súťaž, na konci sa zvolili slečny, ktoré to celé vyhrali. 
(Z ľava do prava, riaditeľ Sapphire- Models, Jenny Jeshko, 2. miesto : Lucia. B, 1. miesto : Theresa N., 3. miesto : Lucia T., Veronika - najlepšia organizátorka, celého tohto projektu)
Na záver chcem poďakovať celému týmu Sapphire-models ale najmä Veronike, za to, že ma oslovila a poskytla mi možnosť, spolupracovať na takomto projekte. Áno bola to spolupráca, ale úplne iná než všetky tie pred ňou. Ďakujem za možnosť zúčastnenia sa kastingov, fotení, finále, backstage a za to, že som spoznala kopu nových skvelých ľudí. 

You Might Also Like

8 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network