2 months

Ahojte! Ani neviete po akej dlhej dobe sa konečne vraciam k písaniu, a že vám toho teda mám čo povedať.  Tak teda asi sa vyjadrím ku tom...

Ahojte! Ani neviete po akej dlhej dobe sa konečne vraciam k písaniu, a že vám toho teda mám čo povedať. 

Tak teda asi sa vyjadrím ku tomu, prečo žiadny článok tak dlho nevyšiel. Zabránila tomu jediná jedna vec, ktorá sa nazýva internát a ide so mnou ruka v ruke už 2 mesiace a áno z toho vzišiel názov tohto článku. Hlavným problémom bol nedostatok času, pretože ako iste chápete, nastúpila som na novú školu (gymnázium v Banskej Bystrici) a snažila sa nadväzovať nové vzťahy s ľuďmi v novom meste. Druhým dôvodom je gympeľ, pretože gympeľ je gympeľ a keď sa nenaučíte, tak to za vás nikto nespraví. 
Teda mi čas na písanie nejako nezostával a keď aj zostal, tak ma odradila slabučičká wifi, ktorú mi na šiestom poschodí nemáme. Mimochodom najväčšie nevýhody na bývaní na najvyššom poschodí sú : v lete strašné teplo,  v zime strašná zima, nikto za vás tých 6 poschodí nevyjde a výťah si môžete akurát tak nakresliť,slabá wifi a netuším či do toho zarátať aj nefunkčné wcko, kvôli ktorému musíte ešte aj o tretej ráno bežať po návštevách a otravovať ľudí s tým, či môžete použiť ich záchod alebo to, že nám už dva mesiace nejde radiátor. Aby som ale nebola len pesimistická, tak máme aj výhody : nádherný výhľad a skoro absolútnu voľnosť, pretože v našich končinách vychovávateľky uvidíte len ťažko. 

Za tie dva mesiace som spoznala kopu nových ľudí a keďže mi už dosť z nich povedalo, že môj blog sleduje, tak by som ich rada pozdravila. Takže pozdravujem Dušanka, Veroniku, Kiku, Norka, Maťka, Tamaru a Sisu. 
Netuším ako to bude s článkami do budúcnosti, ani vám nebudem nič sľubovať, viem vám len povedať, že s blogovaním určite nekončím, pretože písanie milujem a budem tu ešte veľmi veľmi dlho! Užívajte prázdniny, Halloween, či dušičky a vidíme sa zase onedlho! 


You Might Also Like

1 komentárov

  1. Na intru jsem již třetím rokem a musím říct, že máme podobné problémy jako ty. Ale jsou to nejlepší roky středoškolského života. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network