I gave my heart to Orava

Ahojte všetci a krásny štvrtok! Trošku dlhšie mi trvalo, kým som zistila čo je vlastne dnes za deň. No prázdniny sa nám pomaly ale isto konč...

Ahojte všetci a krásny štvrtok!
Trošku dlhšie mi trvalo, kým som zistila čo je vlastne dnes za deň. No prázdniny sa nám pomaly ale isto končia a ja dúfam, že si posledné dva týždne užijete najviac ako sa dá! Ja mám ešte stále plný kalendár a dúfam, že mi všetko vyjde. 


V utorok som sa vrátila z výletu z Oravy, Oravu milujem už od malička, podľa mňa je to jedna z najkrajších častí Slovenska a všetko je tam až rozprávkovo krásne. Ak sa tam chystáte pozrieť tak určite nevynechajte známe pamiatky ako Zuberec (skanzen), oravský hrad (ktorý je podľa mňa najkrajším hradom na Slovensku), či oravskú priehradu a plavbu po nej. No ak chcete zažiť niečo netradičné, tak si môžete vyskúšať jazdu tankom či splav Oravy (rieky) na pltiach. My sme boli ubytovaní v hoteli Arman v Nižnej a bol to asi najkrajší hotel v ktorom som kedy bola. Na raňajkách som sa cítila ako kráľovná a trojchodové večere boli viac než delikátne. Wellness, ktoré sa nachádzalo priamo na našom poschodí a bolo skoro vždy prázdne, takže sme mali pre seba bazén, výrivky aj sauny bolo len plusom! No a čo je lepšie ako po dni plnom turistiky stráviť hodinku či dve vo wellnesse? 

Inak v nedeľu sa zúčastním fotografického kurzu od Nikonu, na ktorý sa veľmi teším a ak sa rozhodnete nejaký podobný kurz navštíviť aj vy, tak môžete porozmýšľať o tomto Tu. A ďalšou novinkou je, že od septembra budem písať články aj pre blog jedného známeho e-shopu a obchodu, blog sa spúšťa až začiatkom septembra a o všetkom vás ešte budem informovať. 


You Might Also Like

3 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network