Random Photos [May, June, July]

Ahojte! Skoro po troch mesiacoch Vás vítam pri novom Photo randome, ktorý píšem s veľkou radosťou, lebo takéto posty ma nesmierne bavia! Dne...

Ahojte! Skoro po troch mesiacoch Vás vítam pri novom Photo randome, ktorý píšem s veľkou radosťou, lebo takéto posty ma nesmierne bavia! Dnes mám toho viac než dosť, tak poďme rovno na to! 

1. Ružička, ktorú som dostala k narodeninám a vďaka internátu som ju musela mať vo fľaši.
2. Happy me
3. Výhľad z našej izbietky cez búrku 
4. Posledná internátna noc
Všetky tieto fotky sú z oslavy kamarátkinej osemnástky. Navštívili sme kaviareň Spezax a dali si aj ich slávne čoko kebaby, no na mňa to bolo veľmi sladké. 

1. So Siskou sa v škole vôbec nenudíme
2.,3.  Ešte pred koncom roka sme sa rozhodli zahrať divadelnú hru Lakomec, teda časť z neho, najskôr nám išlo len o plusové body, no potom nás to začalo neskutočne baviť. S Ninou sme napísali celý scenár a zrežírovali to, no a herci sa uplatnili skvele! Dokonca sme mali aj grafika, ktorý spravil pozvánky a my sme to potom zahrali skoro pred celým profesorským zborom a aj niektorými triedami! Na to, že sme to nacvičili za 4 dni to bolo skvelé! 
4. Tu mám fotku Moniky z doby, keď sme v práci umývali okná! 

1. Vrámci festivalu FUBABI sme sa zúčastnili koncertu IMT Smile
2. , 3., 4. Namiesto toho, aby som šla domov som jeden víkend zostala v Bystrici a s kamarátmi sme si spravili naozaj krásny večer (alebo skôr noc?)
Hneď na ďalší deň som si užila koncert Elánu v Nitre! Bol to ten najkrajší zážitok a ja som si už kúpila nové lístky na Elán do Východnej! 
1.,2. Na koncoročný výlet sme išli na Laser Game, ktorá bola skvelá! 
3. Posledná fotka o zrkadlo v škole
4. Neuveriteľné oblaky! 

K týmto fotkám nemám ani veľmi čo napísať! Proste krásna sobota s najbližšími a mimochodom, na poslednej fotke to nie je more, ale Ružiná. 
Otvorili sme aj bazénovú sezónu! 
Hneď po odovzdávaní vysvedčení sme sa s časťou mojej triedy pobrali na moju chatu, doteraz sa čudujem, že sa mojim spolužiakom chcelo cestovať na druhú stranu Slovenska, no určite nikto neľutuje! Máme strašne veľa spomienok a bola to skvelá noc! 
1. Bola som na svojej prvej rybačke, no a myslím si, že asi aj poslednej 
2. Robiť reklamu Lorealu je celkom ťažké 
3. Čo je dobré na práci v reštaurácií? Prísun dobrého jedla! 
4. Tieto nočné výlety s priateľmi ♥ Mimochodom, toto bola cesta z kina, konkrétne filmu Špina, videl to niekto z vás? Aký máte názor na tento film?
Táto koláž je z detvianskych slávností! Tieto slávnosti navštevujem pravidelne no tento ročník bol prelomový v tom, že som tam bola oba dni a oba dni s priateľmi! Bolo to skvelé! V sobotu sme dokonca boli aj na programe, pretože vystupovali naši spolužiaci, ktorí nás zobrali do zóny pre účinkujúcich, a tak sme slávnosti videli opäť z inej perspektívy. 
Ďalej sme si užili opekačky a guľáš párty, spolu  s nočnými výletmi a nočným kúpaním. 
Prežili sme skvelú noc v podobe Aperol night. 
No a posledný týždeň som strávila v nemocnici na infekčnom oddelení spolu s mononukleózou. 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. páči sa mi ako si do toho zakomponovala videá!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dost mě pobavily fotky z bazénu! :D ty jsou skvělé

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network