Tipy na darčeky pre ňu

 Ahojte všetci a krásny deň prajem! Ako som sľúbila, tak v priebehu decembra vám prinášam články zo série tipy na darčeky. Dnes pokračujeme ...

 Ahojte všetci a krásny deň prajem!

Ako som sľúbila, tak v priebehu decembra vám prinášam články zo série tipy na darčeky. Dnes pokračujeme tipmi na darčeky pre ňu. Ako si zatiaľ užívate toto predvianočné obdobie? Dúfam, že hlavne v zdraví a v kruhu svojej rodiny. 

Tipy na darčeky pre ňu

Ako prvé by som vám chcela odporučiť elektroniku na vlasy. Či už fény, kulmy alebo tieto nové žehliace kefy na vlasy, ktoré by mali byť k vlasom šetrnejšie a úprava vlasov by s nimi mala trvať kratšie. 

Ak ale radšej chcete siahnuť po klasike, ktorá sa nesie v znamení žehličiek na vlasy, tak by som vám chcela odporučiť drahšiu, no za to šetrnejšiu verziu, a to parnú žehličku na vlasy. 

Každá žena sa poteší sviečke od značky Yankee Candle, ktorá je síce trochu drahšia, no tieto sviečky sú kvalitné, prevoňajú celý dom a dlho vydržia. 

Taktiež sa žiadna žena neurazí, keď jej darujete kvalitný parfém, ktorý sa bude presne hodiť k jej osobnosti. Nemusí ísť len o drahšie značky, kvalitné parfémy nájdete aj medzi tými lacnejšími. 

Aróma difuzér s náplňou je taktiež vec, ktorá poteší každú ženu a nič ním nepokazíte. 

Epilátor je vec, ktorá sa nachádza v drahšej cenovej kategórií, no ak chcete do darčeku investovať, tak vám ho odporúčam. Epilátor je prístroj, ktorý pomáha ženám zbaviť sa chĺpkov, ktoré sú na nechcených miestach na dlhé mesiace a je ku pokožke oveľa šetrnejší než žiletky. 

No a samozrejme nič nepokazíte ani kozmetikou, či už rôznymi paletkami, špirálami alebo rúžmi. Tieto drobnosti potešia každú. 

Ak by ste už naozaj nevedeli, čo kúpiť, tak odporúčam darovať darčekové poukážky, ktorými určite nič nepokazíte ani pri jednom pohlaví. 

Samozrejme ale Vianoce nie sú o darčekoch a potešiť viete aj maličkosťou, ktorú vyrobíte doma, takže tento článok je čisto ilustračný. 

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Dobrý deň, nemáte tam aj niečo na šport? :) Mám kamarátku, ale tej by sa tá kozmetika asi veľmi nepáčila. Tak uvažujem, že jej zaobstarám niečo ako toto: https://www.mibandshop.sk/xiaomi-mi-band -4/. Len úplne neviem, aký vybrať. Sama nešportujem prakticky vôbec a keď už, tak vo fitku, takže podobné vymoženosti nepotrebujem. Len hovorím, že kamarátke je 17, takže by to malo asi aj dobre vyzerať, inak to nebude nosiť. :D

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network