Jarný make-up

 Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! V dnešnom článku by som vám chcela ponúknuť inšpiráciu na jarný look. S každým ročným obdobím prichá...

 Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!

V dnešnom článku by som vám chcela ponúknuť inšpiráciu na jarný look. S každým ročným obdobím prichádzajú do našich životov rôzne zmeny, ktoré nevedomky či vedomky robíme. Slnko a teplejší vzduch v nás podľa mňa vyvoláva pocit znovuzrodenia sa po zime, kedy akoby vstávame zo zimného spánku, a práve kvôli tomu je práve jar tým obdobím, kedy robíme zmenu v našom šatníku či vo vizáži. 

Ako prvé sú mojim absolútnym favoritom pestré očné tiene, ktoré zvýraznia každý look. Môžete kombinovať studené a teplé odtiene alebo si spraviť neutrálny look s výraznými očnými tieňmi. Oh, a zabudla som spomenúť, že farbou tejto jari je púdrová fialová, takže tiene v tejto farbe by vám určite nemali chýbať. 

Highliter je určite takým produktom, ktorý by ste mali pri jarnom líčení používať, pretože každá z nás chce mať predsa krásnu žiariacu pleť. 

Namiesto ťažkého make-upu by som vám poradila vymeniť ho za ľahký BB Cream, ktorý vyzerá na pleti prirodzenejšie a pleť môže aspoň lepšie dýchať. 

K jari neodmysliteľne patria krásne ružové líčka, ktoré dosiahnete pomocou lícenky. 

Samozrejme v každom looku nesmie chýbať klasika, špirála na oči, ktorá zvýrazní Váš pohľad a dodá mu hĺbku. U Eli na blogu som sa dočítala, že jej vyhovuje gumená riasenka Masterpiece od značky Max Factor. 

No a posledným, ale najviac dôležitým produktom je určite krém, pretože každá z nás chce, aby bola jej pleť krásna a hydratovaná a aby žiarila. Na jar by som už siahala aj po krémoch, ktoré majú ochranný SPF filter. 

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network