Kozmetika s obsahom kyseliny hyaluronovej

 Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! V dnešnom článku by som vám chcela povedať niečo o zázračných účinkoch kyseliny hyaluronovej. Kysel...

 Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!

V dnešnom článku by som vám chcela povedať niečo o zázračných účinkoch kyseliny hyaluronovej. Kyselina hyalurónová sa v našom organizme prirodzene nachádza, no kvôli nepriaznivým vplyvom prostredia a najmä starnutiu strácame schopnosť si ju sami vytvoriť. Táto kyselina pomáha udržiavať bunky pokožky hydratované, stará sa o jej pružnosť a bojuje s prejavmi starnutia. Zároveň má skvelú vlastnosť, ktorá z nej robí hydratačný zázrak, pretože na seba dokáže naviazať molekuly vody. 

Asi vás už teraz neprekvapuje akým populárnym prvkom táto kyselina je. Zmierňuje nástup vrások a zvlhčuje pleť, vďaka čomu vaša pleť vyzerá zdravo a hydratovane. Pri pravidelnom používaní kyselina hyalurónová preniká hlboko do pokožky, zásobuje ju hydratáciou a hlavne napomáha tvorbe nových buniek, preto by ju malo hlavne mladšie ženské pokolenie pridať do svojej kozmetickej rutiny, no pre staršie ročníky vie byť zas skvelým pomocníkom pri regulácií vrások. 

A keďže si ju naše telo nevie vytvoriť v požadovanom množstve, tak sú na trhu rôzne séra, tabletky či krémy, stačí si len vybrať. 

Aké sú vaše skúsenosti s touto kyselinou?

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network