When I met you in the summer

Tak konečne môžeme všetci oficiálne (a určite s veľkou radosťou!) povedať, že leto sa začína. Už strašne dlho sa naň teším, odrátavam dn...



Tak konečne môžeme všetci oficiálne (a určite s veľkou radosťou!) povedať, že leto sa začína. Už strašne dlho sa naň teším, odrátavam dni, a zisťujem, že čas strašne rýchlo letí. Veď iba včera som doháňala všetko v škole a snažila sa všetko si opraviť (samozrejme to bol ten posledný týždeň), a to bol aj dôvod, prečo som vtedy na nič nemala čas, ale končím s časom (začínam sa už sama sebe podobať na jednu babu), tak či onak čas už teraz riešiť nemusím a môže mi byť absolútne jedno koľko je hodín a aký je deň, (samozrejme, keď budeme s partiou cestovať a nestihneme spoje, tak to asi až taká sranda vôbec nebude). 




Moje plány na leto ste mohli vidieť v článku Tu. 
Oficiálne ale je, že chceme veľa cestovať po Slovensku (samozrejme budú aj články), chcem opäť navštíviť Prahu (a aj ju navštívim), taktiež navštívim dva festivaly (na jednom z nich možno stretnem Bari), taktiež máme nejaké plány s Radkou a samozrejme všetko to čo som spomínala tu, ale hlavne chcem vypnúť od celej školy a naplno si oddýchnuť. To by ste mali urobiť aj vy, pretože máme len 2 mesiace, a potom nás všetkých znovu čaká náročný školský rok (možno náročný pracovný rok). 




Takže sa snažte naplno si užiť leto s kamarátmi, rodinou možno milým, ale hlavne nemyslite na čas, pretože ten nezastavíme, ani nevrátime, môžeme si len užívať prítomnosť. 





PS: Čo sa tíka blogu, o články sa nebojte, bude ich tu plno + bude aj sľubovaná giveaway za 50000+ pozretí. Majte sa krásne! ♥



When I met you in the summer

Took my heart a beat sound
We fell in love
As the leaves turned brown


You Might Also Like

1 komentárov

  1. Máš nádherný blog! :) Já už mám tak naplněné prázdniny, že doufám, že budu stíhat psát na blok. Každopádně přeji krásné prázdniny a budu se těšit na další články z prázdnin :)
    http://megsproblems.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network