My bottle

Určite ste už všetci počuli o tejto fľaške s menom My bottle, opäť raz sa z toho stal taký hit, ktorý mali skoro úplne všetci. Budete si ...


Určite ste už všetci počuli o tejto fľaške s menom My bottle, opäť raz sa z toho stal taký hit, ktorý mali skoro úplne všetci. Budete si myslieť, že som asi opozdená, pretože ku mne sa dostala až teraz a po pravde, je úplne jedno či ste vystihli to obdobie kedy to bol trhák, alebo si tú vec kúpite až o 3 mesiace neskôr, kvalita sa nezhorší a ak urobíte radosť sebe, tak prečo nie?




My bottle vznikla v roku 2014. má krásny jednoduchý dizajn a obsah 500ml, čo je skvelé! Poslúži ako náhrada za obyčajné umelé fľašky vody, ktoré meníte tak často ako ponožky, preto vlastne aj šetrí prostredie, kým vy minerálkové fľaše meníte 3 krát do mesiaca táto by s vami mala vydržať minimálne pol roka. 

My bottle je vyrobená z prírodnej živice, takzvaného Tritan-u, je to špeciálny tvrdený plast, ktorý sa používa na výrobu detských fľašiek, vrchnák a podvrchnák je z polypropylénu.

Táto fľaša by mala zniesť nápoje s rozhraním -40 až 100 stupňov, čo je skvelé, pretože si do nej môžte dať čaj, kávu, ľadový čaj, chladené nápoje, všetko čo vás len napadne. Fľaša ale neslúži ako termoska! Takže ktorýkoľvek teplý nápoj vám v nej vychladne. Myslím si, že nie je veľmi vhodná do umývačky riadu, pretože som čítala, že nápis My bottle zíde dole, čo je teda určite veľkým mínusom. 




Ďalším plusom sú detoxačné vody, ktoré si v nej viete spraviť, do obyčajnej minerálkovej fľaši sa vám nedá dať citrón, ani pomaranč, ani limetka, do tejto sa to všetko vojde! Takže môžete experimentovať a experimentovať! 

Ja som si túto štýlovú fľašu vybrala v e-shope http://postovnezdarma.cz/, kde ju majú dokonca teraz zlacenú, takže stojí len 6,24€. 




You Might Also Like

8 komentárov

  1. my botle mám a je skvela!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podla mna je to uplna zbytocnost ale pekne fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vždy sa mi veľmi páčila, ale nikdy som si ju nekúpila :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super, že si doplnila článok aj o nejaké informácie. Stále rozmýšľam, či si ju kúpiť alebo nie :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ja by som ti ju odporučila, ale zase úplne chápem, keď niekto povie, že je to zbytočnosť, takže..

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network