Starostlivosť o pokožku a pery v zime?

Ahojte! Keďže tá pravá zima podľa mňa len začína, rozhodla som sa napísať pre vás jeden užitočný článok, teda hlavne ak trpíte vysušenou pok...

Ahojte! Keďže tá pravá zima podľa mňa len začína, rozhodla som sa napísať pre vás jeden užitočný článok, teda hlavne ak trpíte vysušenou pokožkou a perami. 




Verte mi, že suché pery a suchá pokožka sú mojim najväčším zimným nepriateľom. Už dlhšie som na moju suchú pokožku zháňala produkty, ktoré by mi s týmto problémom pomohli. Nakoniec som ale našla svojho záchrancu! 


Konkrétne sa jedná o Spevňovací telový olej od Nivei, ktorý mi zaslali na testovanie už pred dvoma mesiacmi, tento olej ma veľmi milo prekvapil, nikdy som neverila spevňovacím olejom a dúfam, že vy nežijete v myšlienke, že by vám tento olej pomohol schudnúť alebo niečo také, takú magickú schopnosť nemá žiadny produkt. Tento olej vám má pomôcť so striami, ktoré ja nemám, takže to ohodnotiť nemôžem. Mne ale úplne sadol starostlivosťou, pretože som konečne našla produkt po ktorom je moja pokožka hladká, vyživená a hlavne hydratovaná. Takže mojim top pomocníkom pri suchej pokožke je tento olej, ktorý vám môžem len a len odporučiť. Jeho 200ml balenie stojí 6,32€. 



Suché pery určite nie sú len mojim problémom, ale takým spoločným, pretože som ešte asi nestretla človeka, ktorý by v zime suché pery nemal. S trochou snahy je celkom ľahké vyhnúť sa suchým a popraskaným perám počas celého roka, ide iba o starostlivosť, treba si nájsť správne produkty, ktoré našim perám vyhovujú a hlavne ich hydratujú. Mojou radou, ale je vyhnúť sa oblizovaniu pier, aj keď to vypadá, že to suchým perám pomôže nie je to tak, ešte viac ich to vysuší. Oblizovaniu suchých pier sa ale vyhnete ak budete mať stále po ruke balzam. Nivea tento rok prichádza s radom ošetrujúcich masiel na pery. Labello Ošetrujúce maslá na pery : Intenzívna starostlivosť s bambuckým maslom a mandľovým olejom poskytuje perám 12-hodinovú hydratáciu, ošetruje ich a prepožičiava im rozmaznávajúcu vôňu. Pery zanechá nádherne hebké s jemným leskom. V 3 vôňach – original, lahodná malinová a vanilkovo-oriešková vôňa. Ich cena je 3,03€. 



You Might Also Like

7 komentárov

  1. telový olej s Q 10 je pre staršie vekové kategórie na vyrovnávanie vrások a celulitídy :)

    Ale pekné článok :)


    https://blackwhiteandme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. *pekný. Na vrásky nie je vôbec a taktiež ho môžu používať všetky vekové kategórie, je určený hlavne na strie, to som ale už spomínala v článku. Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. ja telové oleje milujem, úžasné sa to natiera keď tak kĺžu a hydratáciou sú asi najlepšie :) a po tých labellách / po nivee v kalíšku sa poobzerám, lákajú ma už dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ten telový olej a na strie naozaj pomáha, ale nie tak že zrazu zmiznú, ale sú slabšie viditeľné 😊 ale tie balzami vyzerajú super. Inak veľmi pekne spracovaný článok 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Telové oleje mám tiež veľmi rada, a na tie Labello balzamy si tiež už dosť dlho brúsim zuby :D Pekný článok :)

    hipteengirls.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jedno s tých masielok mám (čučoriedkové) a ja neviem... Viac mi vyhovuje klasický tvar balzamu ako keď si mám toto nanášať prstami :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Měla jsme to labello, bylo super ale bohužel jsem ho ztratila :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network