Today´s Joy

V prvom rade by som sa vám strašne moc chcela poďakovať! Za posledný mesiac mi pribudlo vyše 7000+ pozretí. Nechápem ako to robíte. Keď som ...

V prvom rade by som sa vám strašne moc chcela poďakovať! Za posledný mesiac mi pribudlo vyše 7000+ pozretí. Nechápem ako to robíte. Keď som začínala, klikala som si na blog asi len ja a bola som šťastná keď sa mi pozretie zdvihlo z 55 na 56. A teraz, keď vás sem denne prídu stovky, tak to je úžasný pocit, naozaj krásny! Človek vidí ako sa práca, ktorú do toho všetkého vynaloží premieňa na "úrodu", alebo na niečo po čom vždy túžil, chápete ako to myslím nie? Ďakujem za to ako o mne píšete. Ako ma podporujete. Ako mne píšete. Za všetky krásne komentáre, ktoré som od vás dostala. Aj za tie negatívne. Za to, že ma upozorňujete na chyby a tým mi pomáhate dostať blog na vyššiu úroveň! Jednoducho ďakujem! 



Už sú to krásne dva roky čo to spolu takto ťaháme! Dúfam, že to potiahneme ešte veľa, veľa rokov. Dosť z vás sa ma pýta ako to bude s článkami, keď budem na internáte a popravde, sama neviem. Dúfam, že budem stíhať písať aj tam, ak nie tak si budem články predpisovať cez víkend, jednoducho budem sa snažiť vydať aspoň 1-2 články za týždeň, aj keď netuším ako to bude, báť sa nemusíte, určite s blogom neskončím, budem sa to snažiť poriešiť najlepšie ako to pôjde, tak aby to vyhovovalo aj mne, aj vám! 




Možno už niektorí viete, že najbližší článok vyjde až v sobotu, pretože tento týždeň som na lyžiarskom (nebojte sa sneh ešte máme,hah), dúfam, že počkáte a že ja prídem domov živá a zdravá. Určite čakajte aj veľa fotiek, pretože beriem foťák (nie zrkadlovku), budem sa snažiť fotiť dosť veľa, a nejakým spôsobom si ho prepašovať aj na svah. 




Presne v piatok som hovorila, že ten čas beží neuveriteľným spôsobom a že dôležité termíny sú čoraz bližšie a bližšie, ja si už od novembra hovorím,že sa už konečne začnem učiť, ale ako to vidím, začnem sa týždeň pred monitorom. No a to budú Veľkonočné prázdniny, ako to máte s Veľkou nocou, plánujete niečo? Tešíte sa na ňu? Ja budem doma s knižkami a budem sa snažiť aspoň v tom týždni dohnať všetko aj keď viem, že to asi len tak ľahko nepôjde. 




Ďalej by som chcela pripomenúť moje sociálne siete na ktorých ma môžete sledovať alebo si ma pridať. Na facebooku som ako Victoria Poliaková, na snapchate som ako vikinkaapoliako, na instagrame som ako @vikinkaapoliakova, no a moje výlevy môžete sledovať na twitteri, kde som ako : Victoria Belieber (Viktorka Poliako)

Dnes som dokonca bola na jednom vystúpení ku sviatku MDŽ a dostala som kvietok, ktorý je mojou radosťou dnešného dňa.



Majte sa krásne a paaa ♥. 

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Monitoru sa neboj, určite ho zvládneš aj s prijímačkami. Nie je to také strašné ako sa hovorí, to len učitelia väčšinou strašia trochu. :) Uži si lyžiarsky, hlavne keď je to posledný s tvojou triedou.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network