Best of March

V poslednom čase mi príde, že nepíšem žiadne iné články, len obľúbencov za mesiac.. Neviem či to je tým, že ten čas beží tak rýchlo, alebo t...

V poslednom čase mi príde, že nepíšem žiadne iné články, len obľúbencov za mesiac.. Neviem či to je tým, že ten čas beží tak rýchlo, alebo tým, že nemám na blog toľkou času ako pred tým. 

Každopádne, dnes to budú opäť obľúbenci, tentokrát za mesiac marec. Viem, že s nimi trošku meškám, ale mala som články, ktoré mi boli prednejšie. 

Mesiac marec bol celkom rušný. Bude to asi tou školou, keďže som pomaly nemala čas na nič iné, len na ňu. Ale všimla som si, že nie som jediná, pretože nech si otvoríte hocijaký blog alebo video, všetci rozprávajú o tom ako nestíhajú. 

Obľúbený produkt. 
Za tento mesiac to určite bude toto telové mlieko, ktoré som si nadovšetko obľúbila. Na značku Neutrogena som počula samé chvály a ja ich môžem len a len potvrdiť! No a mojim druhým miláčikom je tento scrub, Mark. 

Obľúbený nápoj
Nie, že by som nejak začala piť kávu, ale v tomto mesiaci mi dosť pomáhala ľadová káva, či už tá z obchodu alebo domáca. Ja si ju robím tak, že si spravím obyčajnú kávu, z ktorej si nechám iba štvrtinu a dolejem tri štvrtiny mlieka a samozrejme pridám ľad. 

Obľúbený film/seriál
Jednoznačne The 100, síce som si tento mesiac pri ňom riadne poplakala, ale seriál je strašne top, takže vám ho odporúčam. 
No a za najlepší film by som zvolila film, Diabol nosí Pradu. 
Obľúbená pesnička/album 
Ja som si dosť obľúbila pesničku Drake - Hotline bling, ktorá sa mi nenormálne spája s lyžiarskym výcvikom, tiež sa mi s ním spája ešte jedna pesnička a to 4D - Dážď nezastavíš. No a pesnička, ktorú mám rada a spoznala som ju len dnes je Meghan Trainor - No.

Obľúbená kniha
Tento mesiac som po pravde vôbec nemala čas na čítanie, musím ale povedať, že som konečne dočítala druhú časť príbehu, ktorý bol ešte v lete v Emme. 
Obľúbený kus oblečenia
Asi šaty, hocijaké, konečne prišlo teplo, takže ja už nechcem nosiť nič iné, šaty a sukne sú to najpohodlnejšie čo môže byť! 

Obľúbená situácia/zážitok
Jednoznačne už spomínaný lyžiarsky výcvik, ktorý sme strávili na Skalke, hej mali sme ho dosť pozde, ale na dobré sa dlho čaká. Užili sme si ho najviac na svete a som rada, že som naň išla. 
Druhým zážitkom bola kamarátkina oslava 16. narodenín, takže zdravím Verona! 
Obľúbené miesto
Zase tá spomínaná Skalka 
Obľúbená činnosť
Ja som podľa mňa v marci nerobila nič iné, len sa stresovala a učila na Monitor, ale obľúbenou činnosťou to teda jednoznačne nebolo. Určite som si ale užívala cestovanie! 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ledovou kávu miluji. Já si ji dělám jen s mlékem a přidám led. Měla jsi krásné zážitky a na tom oblíbeném místě Skalka by se mi taky líbilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To oblíbené místo vypadá božsky. ♥ Na The 100 se budu muset asi začít koukat. :D Jen co budu mít čas a doženu známky. :) Super článek!
    Sofi♥

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network