Cats

Väčšinu outfitov sa snažím oživovať doplnkami, možno ani nie veľmi výraznými, skôr tými detailnejšími, ktoré pritiahnu pozornosť aj keď nie ...

Väčšinu outfitov sa snažím oživovať doplnkami, možno ani nie veľmi výraznými, skôr tými detailnejšími, ktoré pritiahnu pozornosť aj keď nie sú výrazné. 

Prstienky, náhrdelníky, náušnice, náramky alebo obyčajné retiazky, všetko vám môže pomôcť pri každodennom looku. Nikdy som veľmi neobľubovala veľmi výrazné šperky, vždy som uprednostňovala jednoduchú bižutériu, čo ste si už možno mohli aj všimnúť. Samozrejme niekedy treba vyjsť z tieňa a použiť aj niečo, čo nikdy nepoužívate, no ja sa cítim príjemnejšie s jednoduchými doplnkami. 
Dnešný článok má byť ale venovaný tomuto náhrdelníku, ktorý je zo stránky poštovné zdarma, s ktorou spolupracujem už dlhší čas, keď som  v ponuke zbadala práve túto retiazku, neváhala som. Hneď ma zaujala a vedela som, že sa mi určite zíde. 
Trošku som sa obávala toho, že nebude vyzerať tak, ako na internete, ale našťastie som sa mýlila, pretože podľa mňa vypadá ešte lepšie, než na obrázkoch. 
Ak vás náhrdelník zaujal, aspoň tak ako mňa, tak sa po ňom určite pozrite tu

Majte sa krásne a paa. 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Vypadá celkem super. Taky jsem nad ním uvažovala, ale nakonec jsem si vybrala řetízek na nohu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network