Hair Wishlist

Ani si nepamätám, kedy naposledy som bola takáto aktívna, asi to už bolo pekne dávno, no nie? Samozrejme mám ale z mojej produktivity radosť...

Ani si nepamätám, kedy naposledy som bola takáto aktívna, asi to už bolo pekne dávno, no nie? Samozrejme mám ale z mojej produktivity radosť a dúfam, že to oceňujete aj vy. Mimochodom ako prežívate týždeň? Ja sa dnes konečne nemusím na nič učiť a mám pokoj, takže si užívam nič nerobenie. 

Už dlhšiu dobu som na blog nepublikovala žiadny wishlit, keďže viem ako ho máte radi a ako ja ho rada píšem, rozhodla som sa napraviť to a jeden som si pre vás na dnes pripravila. 

Konkrétne sa jedná o hair wishlist, v ktorom sú zhrnuté produkty, ktoré si chcem v najbližšom čase kúpiť, či už tie na tepelnú úpravu vlasov alebo niečo na ochranu. 

Celý wishlist je zo stránky parfums.sk, cez ktorú ja nakupujem najradšej a najčastejšie.

1. Potrebujem novú žehličku na vlasy, nie je to až také súrne, ale keďže odchádzam na internát, kde si budem brať žehličku, potrebujem si jednu zakúpiť aj na domov, určite ste všetci počuli o tom aké vychvaľované sú žehličky od Remingtonu, preto som sa rozhodla zakúpiť si Remington Straighteners Shine Therapy, ktorá ma dosť zaujala. takže určite o nej očakávajte samostatný článok.

2. Aby som look niekedy aj zmenila, konečne som sa rozhodla kúpiť si kulmu na vlasy, od Miši viem, že "palička" je asi najlepšia varianta, aj pri tejto kulme som opäť zvolila značku Remington, konkrétne Remington Stylers Pearl Wand kulma na vlasy.

3. Ako posledný tu mám tento Tigi S-Factor Styling hydratačný sprej pre suché a poškodené vlasy, ktorý ma zaujal vzhľadom, recenziami ale samozrejme aj tým, že už dlhšie niečo takéto zháňam, pretože moje vlasy sú dosť poškodené a hlavne suché. 

Vedeli by ste mi vy odporučiť nejakú dobrú žehličku alebo kulmu na vlasy? Ak áno tak mi prosím názvy napíšte do komentárov. 

Máte aj vy nejaký hair wishlist? Čo si plánujete zakúpiť alebo čo vás zaujalo? 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. tá kulma by sa aj mne sikla

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám všetky žehličky od philips a som spokojná :) len mi tam chýba nastavenie teploty, ale tak dá sa zohnať pod 30€ a na to občasné žehlenie mi to stači :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si práve chcela spraviť veľkú objednávku na parfums.sk, no zrušili akciu poštovné zadarmo. Takže som dosť sklamaná :( A to som chcela spraviť objednávku za 80€ .... Mám veľmi rada tento e-shop, no poštovné 4€ sa mi zdá byť dosť veľa. Preto zvyknem počkať, kým sa mi nahromadia veci nad 66€ a potom si objednať.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network