Be happy

 Mávate aj vy také chvíle, pri ktorých sa zastavíte a rozmýšľate nad tým ako ďalej? Ja mám jednu takú chvíľku práve teraz. Áno, týka sa to ...

 Mávate aj vy také chvíle, pri ktorých sa zastavíte a rozmýšľate nad tým ako ďalej? Ja mám jednu takú chvíľku práve teraz. Áno, týka sa to sčasti aj blogu, no hlavne môjho života. Určite viete, že som pred pár dňami bola na dovolenke, na ktorej som cestovala po Slovensku (mimochodom mám pre vás veľa článkov z rady travelling, pretože Vám chcem ukázať fakt pekné miesta!), táto dovolenka mi prospela asi vo všetkých smeroch, no hlavne sa to prejavilo na tom psychickom. V hlave som si urovnala veľa vecí, premýšľala nad tým, čo by sa vám možno zdalo smiešne, no mne to pomohlo. Rozmýšľala som nad myšlienkou ako sa stať šťastnejším človekom a prišla som na pár bodov.
  •  V prvom rade vyradiť zo svojho života všetkých negatívnych ľudí, viete takých, ktorí vám stále len život znepríjemňujú.
  • Prestať sa zamýšľať nad každou malou hlúposťou, brať veci také aké sú, predsa všetko sa deje pre nejaký dôvod.
  • Nenaväzovať sa tak na ľudí, pretože to potom nie je ľahké.
  • Prestať myslieť pesimisticky a stať sa optimistkou, pretože tí zvládnu všetko.
  • Byť za všetko vďačná (myslím tým aj kakao, ktoré môžem ráno piť, pretože iní ľudia tú možnosť možno nemajú).
  • Tešiť sa z každej maličkosti a hlavne z ľudí, ktorých mám okolo seba.
  • Naučiť sa riadiť svoj čas, aby som cez deň stihla všetko to, čo si zaumienim, aby som nezanedbávala rodinu, kamarátov, blog ani cvičenie.
  • Keď už sme pri tom cvičení, začať konečne cvičiť pravidelne a cvičenie si užívať.
  • Vyradiť zo života všetky smutné pesníčky a spraviť si playlist s tými veselými. 



You Might Also Like

5 komentárov

  1. Skvelé rady, len ma trošku mrzí, že ja to mám s tým cvičením hroznééé :( Chcela som už konečne začať cvičiť pravidelne, ale to proste nejde, keď stále niečo mľaskám :D Nespoliehať sa tak na ľudí, to máš tiež úplnu pravdu, pretože človek je potom dosť sklamaný. Skvelý článok!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé body a na tvoj vek aj múdre :) Ako veľa dievčat v tvojom veku majú iné záujmy a myšlienky :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super rady a hlavne príspevok. Takýto typ článkov mám naozaj rada a ty ich máš na blogu celkom dosť, čo ma veľmi teší. Pekný deň Ti prajem!:)
    pieces of me

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý článek,takových úvah by mělo být víc,protože člověk nesmí ztrácet čas smutkem <3 S těmi písničkami máš pravdu,pro mě je to hodně,protože většinou ty smutné písničky,které mi něco pripominaly mi moc dobře nedělaly a tak jsem je smazala :)
    Jinak máš hezký blog,jen tak dal:)
    Essdeesthoughts.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý článek,takových úvah by mělo být víc,protože člověk nesmí ztrácet čas smutkem <3 S těmi písničkami máš pravdu,pro mě je to hodně,protože většinou ty smutné písničky,které mi něco pripominaly mi moc dobře nedělaly a tak jsem je smazala :)
    Jinak máš hezký blog,jen tak dal:)
    Essdeesthoughts.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network