Best of July

Ahojte! Ani nemôžem uveriť tomu, že prvý mesiac prázdnin prešiel tak rýchlo! Vážne rýchlo, mega rýchlo, no čo si budeme hovoriť, druhý mesia...

Ahojte! Ani nemôžem uveriť tomu, že prvý mesiac prázdnin prešiel tak rýchlo! Vážne rýchlo, mega rýchlo, no čo si budeme hovoriť, druhý mesiac je už skoro za nami taktiež  a škola čoraz bližšie, naozaj chceli by ste nejaké back to school články? Dúfam, že vám nevadí, že postujem článok o mojich júlových obľúbenostiach až na konci augusta, iste chápete, že nechcem prázdniny presedieť za počítačom.

Obľúbený produkt
Už som pred vami určite spomínala olejček od značky Schwarzkopf Professional, ktorý som si zamilovala a používam ho skoro po každom umývaní vlasov. Vlasy po ňom zostávajú krásne, lesklé, jemné, no a ďalšou radosťou je lak, ktorý mi doniesla Zuzka až z Bulharska.

Obľúbený nápoj
Za obľúbený nápoj považujem akúkoľvek vodu, pretože som ju pila na litre

Obľúbený film/seriál
Aby som bola presná, za mesiac júl som videla viac filmov než za celý život a v kine som bola toľko ráz ako nikdy predtým, preto aj odpoveď bude ťažká. Všetky ma nejakým spôsobom zaujali, no nakoniec to teda vyhral film Jednotka Samovrahov, ktorý bol skvelý! 

Obľúbená pesnička/album
Nedalo by mi nezmieniť Kováčovský hit a tiež hit tohto leta podľa mojej maminy, konkrétne Alvaro Soler Sofia. 

Obľúbená kniha
Ktorú mám rozčítanú už asi od mája, no konečne som ju dočítala až pred pár dňami. Knižka Girl Online, o ktorej ste už asi všetci počuli, takže ju už ani nemusím komentovať. 

Obľúbená situácia/zážitok
Práve tie kiná, v ktorých som vkuse bola, či už s kamarátkami alebo kamarátmi. Tiež aj kúpaliská, grilovačky, Rakúsko a všetky letné zážitky. 

Obľúbené miesto
Spomínané Rakúsko, konkrétne mestečko mannersdorf am leithagebirge, do ktorého som mala možnosť nahliadnuť, no a musím povedať, že sa teším na to, ako sa tam znova vrátim!
Obľúbená činnosť
Asi spontánne výlety, ktorých som si za tento mesiac užila až až! 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Skvelý článok!:) Tento olej som ešte neskúšala ale vyzerá dobre, na vode som aj ja prežila celé leto, sem-tam som si do nej vyšťavila citrón, nech mám nejakú tú zmenu a na Jednotke samovrahov som bola pre istotu 2x, tak veľmi sa mi to páčilo:D A spontánne výlety sú jednoznačne najlepšie, hlavne so správnymi ľuďmi:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Girl online je super, práve čítam dvojku, myslím že je ešte lepšia:) A Suicide Squad si chcem pozrieť, ale neviem čo od toho čakať:)
    pieces of me

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network