Internát Wishlist

Väčšina z vás možno vie, že od septembra nastupujem na gymnázium v Banskej Bystrici, no a keďže Banská Bystrica je od našej malej dedinky vz...

Väčšina z vás možno vie, že od septembra nastupujem na gymnázium v Banskej Bystrici, no a keďže Banská Bystrica je od našej malej dedinky vzdialená pomerne dosť veľkou vzdialenosťou, budem musieť ísť tiež aj na internát, preto už dosť dlhú dobu spolu s Mišou riešime veci, ktoré si na internát musíme pokúpiť, okrem vecí ako záves na sprchu, pokrovec a zrkadielko sú to ale aj veci, ktoré budú našimi každodennými beauty nutnosťami, aj preto dnes prichádzam s týmto Internátnym Wishlistom. 


1. Pred nejakým časom som si kúpila letné číslo nemenovaného ženského magazínu, ku ktorému bola pridaná tiež aj mini verzia novinky od Signalu, konkrétne Signal White Now Glossy Chic bieliaca pasta s okamžitým účinkom, no a pasta ma natoľko zaujala, že si musím kúpiť celé balenie! 
2. Ku paste ale budem potrebovať aj novú zubnú kefku a ja najviac obľubujem tie od značky Curaprox. 
3. Nová kefa bude priam nutnosťou, takže táto Tigi Pro veľká plochá kefa by nemala sklamať! 
4. Bioderma Sébium Gel Moussant som ešte neskúšala, no dúfam, že ma nesklame a bude minimálne tak dobrý, ako jeho veľká sestra (čítaj micelárna voda). 
5. Žehlička na vlasy je vec, ktorú využívam dennodenne, áno viem, mojim vlasom to škodí, no pokiaľ nepríde na trh zdravšie riešenie (o ktorom mi moja kaderníčka povedala, že je už na ceste), tak budem potrebovať aj druhú žehličku, konkrétne ma zaujala táto Remington Straighteners Shine Therapy žehlička na vlasy, no ak máte typ na nejakú dobrú, tak mi určite dajte vedieť do komentára! 
6. Chloé Chloé, je vôňa o ktorej už dlho snívam, takže dúfam, že sa mi môj malý sen o chvíľu splní. 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. To je super článek! Na intr nastupuju taky, ale už třetím rokem :D Vůbec by mě nenapadlo si udělat takový wishlist!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok a možno niekomu aj pomôže :) Držím palce na novej škole :)
    Hlavne veľa nestresujem. Sama som chodila na gympel a viem, že zo začiatku som chcela všetko stihať v predstihu, len aby som to mala a nakoniec ľudia, čo robili všetko na poslednú chvíľu to mali lepšie :D
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je tak keď potrebuješ vydať tri články aby si mala kupón od Parfums.sk :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A keďže o tom vieš tak veľa, predpokladám že si tiež blogerka, teda prijimas kupóny tiež, tak neviem čo riešiš :)

      Odstrániť
  4. Super wishlist, také si zrovna dávám dohromady věci, co si potřebuju ještě pořídit před tím, než se vrátím zpátky na kolej :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuhle žehličku od Remingtonu mám také a je skvělá! :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network