Adventný kalendár

 Adventný kalendár je skvelý spôsob, ako si spríjemniť čakanie na Vianoce. Tradične obsahuje 24 okienok alebo vreciek, ktoré sa otvárajú od ...

 Adventný kalendár je skvelý spôsob, ako si spríjemniť čakanie na Vianoce. Tradične obsahuje 24 okienok alebo vreciek, ktoré sa otvárajú od 1. decembra až do Vianoc. Za každým okienkom sa skrýva malý darček, čokoláda alebo iná drobnosť. 

Táto tradícia sa začala v Nemecku v 19. storočí a odvtedy sa rozšírila po celom svete. Pôvodne to bolo spojené s náboženským významom, aby sa ľudia pripravili na príchod Ježiša Krista, no dnes sa adventné kalendáre používajú aj ako zábavný spôsob očakávania sviatkov.

Moderné kalendáre môžu mať rôzne formy, od tradičných papierových až po elektronické verzie s rôznymi prekvapeniami. Niektoré obsahujú dokonca aj kozmetické výrobky, hračky alebo iné výrobky, ktoré robia čakanie ešte zábavnejším.

Ja som si pre vás vybrala pár adventných kalendárov z Notina, ktoré vás možno zaujmú.


Prvé dva adventné kalendáre sú od značky Essence. Patria do cenovo dostupnej kategórie, keďže ich cena sa pohybuje v rozpätí do 30€. Obsahujú mini verzie kozmetických produktov ako: fixačný gél na obočie, nálepky na oči, očné tiene, pinzeta, očná maska, ceruzka na oči, štetec na oči a obočie, púder, rozjasňovač atď. 
Tretí adventný kalendár patrí do kategórie tých drahších. Ide o Advent Calendar Notino 2023 a stojí 80€. Nachádzajú sa v ňom produkty ako tuhý šampón, šampón, Gosh lícenka, ceruzka na oči, Neutrogena pleťový krém, atď.
Štvrtým adventným kalendárom je kalendár od Nivei. Nivea Advent Calendar 2023  obsahuje: krémové mydlo, sprchový gél, šampón, telový krém, telové mlieko, krém na ruky, antiperspirant, micelárnu vodu, atď. a jeho cena je 41€. 
Oči každého malého dievčatka zaručene rozžiari adventný kalendár BrushArt KIDS Holiday Collection. Pod 24 okienkami sa ukrývajú doplnky na úpravu vlasov, malé zrkadielko, ale aj detský náhrdelník, náramok alebo náušničky – to všetko s motívmi roztomilých sobov, červených mašlí a s ďalšími vianočnými motívmi.V okienku číslo jedna navyše nájdete pohľadnicu, na ktorú môžete spoločne napísať list Ježiskovi. Ak nechcete dávať svojim deťom adventné kalendáre plné čokolády, ktorá im len zbytočne ničí zuby, tak tento kalendár je tou správnou voľbou. 
No a posledné dva kalendáre sú od MakeUp Revolution v cene 63€ a od Notina v cene 200€, čo už je ale dosť prestrelená cena, no tento kalendár obsahuje vzorky drahších kozmetických značiek. 

Aký adventný kalendár si kupujete vy? Alebo aký adventný kalendár kupujete svojim blízkym? 

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network