Produkty, ktoré by som nečkala, že si kúpim v Notine II.

Notino je obchod, ktorý je zameraný na predaj kozmetiky, parfémov, produktov na starostlivosť o vlasy a telo, ale aj ďalších produktov. Na N...

Notino je obchod, ktorý je zameraný na predaj kozmetiky, parfémov, produktov na starostlivosť o vlasy a telo, ale aj ďalších produktov. Na Notine si môžete kúpiť:

Parfémy a toaletné vody: Notino ponúka široký výber vôní pre ženy, mužov a taktiež aj pre deti.

Kozmetika: K dispozícii sú rôzne druhy kozmetiky vrátane make-upu, očných tieňov, rúžov, mejkapových produktov a ďalších kozmetických produktov.

Produkty na starostlivosť o pleť: Na Notine môžete nájsť rôzne krémy, pleťové vody, séra, masky a ďalšie produkty na starostlivosť o pleť od rôznych značiek.

Starostlivosť o vlasy: Tento obchod ponúka šampóny, kondicionéry, masky, oleje a iné produkty na starostlivosť o vlasy.

Produkty na starostlivosť o telo: Notino predáva aj telové mlieka, sprchové gély, pleťové krémy a iné produkty na starostlivosť o telo.

Starostlivosť o nechty: Na Notino môžete nájsť laky na nechty, kozmetické produkty pre nechty a príslušenstvo pre nechty.

Produkty pre mužov: Okrem produktov pre ženy ponúka Notino aj široký výber produktov pre mužov, vrátane holiacich strojčekov, balzamov po holení, parfémov a kozmetiky pre mužov.

To je zoznam vecí, o ktorých ste už asi vedeli, že sa dajú kúpiť na Notine, no teraz si poďme ukázať veci, o ktorých ste možno nevedeli, že ich na Notine zoženiete:

Ide o rôzne desiatové či obedové boxy, termo fľaše, dokonca aj o tento Nutribaby+ XL multifunkčný prístroj, ktorý kombinuje veľké množstvo fukncií na prípravu pokrmov a sterilizáciu a vďaka 3 parným košom umožňuje varenie niekoľkých jedál naraz. Ďalej si môžete na Notine kúpiť napríklad aj smart hodinky, či pomôcky na cvičenie. V nejakom minulom článku som vám už spomínala, že na Notine si viete kúpiť proteíny či športovú výživu, no viete si tam kúpiť aj činky, či fitloptu. Mamičky isto neohrdnú Bi-oilom na strie, plienkami, či lanolínovou masťou na bradavky, ktorú taktiež zoženú na Notine. Možno vás prekvapí, že si tam viete kúpiť aj sušené ovocie, orechy či semienka, dokonca aj kondómy či strojčeky na vlasy

Vedeli ste už predtým, že si viete všetky tieto produkty kúpiť na Notine?

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network