Čo darovať malým deťom na Mikuláša?

 Výber darčekov pre malé deti na Mikuláša môže byť zábavný, no zároveň aj ťažký úkon. Starším deťom darujete sladkosti, no čo darovať malým ...

 Výber darčekov pre malé deti na Mikuláša môže byť zábavný, no zároveň aj ťažký úkon. Starším deťom darujete sladkosti, no čo darovať malým deťom, pokiaľ nechcete, aby už od útleho veku holdovali nezdravým sladkostiam?

Keďže mi do rodiny pribudli dve malé deti, ktoré majú obe len po jednom roku, a sama som sa zaoberala tým, čo im zabaliť do mikulášskych balíčkov, tak vám dnes prinášam pár mojich tipov.:

  1. Hračky pre rozvoj dieťaťa: Hračky pre deti, ktoré podporujú rozvoj motorických schopností a kognitívnych schopností, sú vždy vítaným darčekom. Takýmito darčekmi môžu byť skladačky, farebné stavebnice či hracie podložky s rôznymi textúrami a zvukmi.

  2. Knihy pre deti: Knihy s veľkými obrázkami a jednoduchými príbehmi sú skvelým darčekom pre malé deti. Môžete vybrať knihy s farebnými ilustráciami, ktoré rozvíjajú záujem detí o knihy.

  3. Oblečenie s obľúbenými postavičkami: Ak poznáte obľúbenú postavičku alebo značku, ktorú dieťa miluje, môžete mu kúpiť oblečenie s touto tematikou. Môže to byť tričko, alebo aj pyžamo, kreativite sa medze nekladú.

  4. Hračky do kúpeľa: Skoro všetky malé deti milujú kúpeľ. Tak prečo im ho nespríjemniť? Môžete mu kúpiť hračky do kúpeľa ako sú kačičky do vody, rôzne zvieratká alebo loptičky do vody.

  5. Farebné ceruzky, fixky a blok na kreslenie: Hračky na kreslenie a maľovanie sú vynikajúcim spôsobom, ako podporiť kreativitu u malých detí.

  6. Hračky na vonkajšie hry: Ak má dieťa rado vonkajšie aktivity a pobyt vonku, môžete mu zakúpiť hračky na hranie vonku, ako napríklad lopty, frisbee alebo formičky do pieskoviska.

  7. Sladkosti a čokoláda: Tradičným darčekom na Mikuláša sú aj sladkosti. Môžete siahnuť po rôznych čokoládkach či keksíkoch, no ak nechcete, aby vaše dieťa jedlo sladkosti, tak môžete siahnuť po detských kašičkách, ovocných tyčinkách či detských keksíkoch.

Pri výbere darčeka je dôležité zohľadniť vek dieťaťa, jeho záujmy a preferencie. Často je aj malý, ale premyslený darček od Mikuláša pre deti veľmi oceňovaný.

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network