Nivea alebo testovala som vzorky

Upokojujúci Denní krém :   Upokojuje podráždenú pleť a viditeľne redukuje jej začervenanie po celý deň.  Ošetrujúce zloženie zbavuje poc...

Upokojujúci Denní krém : 
Upokojuje podráždenú pleť a viditeľne redukuje jej začervenanie po celý deň. 
Ošetrujúce zloženie zbavuje pocitu napätosti a stresu, pleť intenzívne hydratuje a posilňuje jej prirodzenú odolnosť proti podráždeniu. OF 15 chráni pleť pred vznikom vrások spôsobeným slnečným žiarením 

Môj názor: 
Pleť bola hneď po nanesení dosť vláčna a hydratovaná. Tiež sa mi zdá že pleť po ňom nebola až taká suchá a ,že sa rozjasnila. Tento krém ma určite dosť zaujal. 


Upokojujúci Noční krém : 
Intenzívne upokojenie a viditeľná redukcia začervenania podráždenej pleti počas noci. 
Bohaté zloženie upokojuje podráždenú pleť, intenzívne ju hydratuje a posilňuje jej prirodzenú odolnosť proti podráždeniu. Podporuje proces regenerácie počas noci. 

Môj názor : 
Môj názor je taký ,že tento krém mi asi nesadol. No moja pleť bola po noci dosť suchá a lesklá takže pre moju pleť asi nie. Nevidela som žiadne upokojenie ako keď si dám môj krém pre suchú pleť ale samozrejme každému sadne niečo iné. 

Výživné telové mlieko COCOA INDULGING 
Dlhotrvajúca rozmaznávajúca starostlivosť o suchú pokožku. 
Bohaté, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s obsahom prírodného kakaového masla a vitamínom E pokožku dlhodobo intenzívne hydratuje, rozjasňuje a zanechá ju krásnu a žiarivú po celý deň. Exotická vôňa kakaa si podmaní a poteší vaše zmysli. 

Môj názor : 
Telové mlieko Cocoa indulging je fakt skvelé. Hodí sa pre moju suchú pokožku hyratuje ju, zvláčňuje ju a je po ňom úžasne jemná. Kakaová vôňa si podmaní vaše zmysli tak ako asi nič (aspoň u mňa) dosť silno uvažujem o kúpe


Telové mlieko do sprchy Kakao&Mlieko 
Zvláčnenie, výživa a hydratácia normálnej až suchej pokožky v sprche či vani hneď po umytí. 
Rozmaznávajúce zloženie s exotickým kakaovým maslom pokožku zvláčňuje, dlhodobo hadratuje a chráni ju pred vysušovaním. Dožičte svojej pokožke výnimočnú zamatovú  hebkosť a exotickú vôňu, ktorá si podmaní a poteší vaše zmysli. 

Môj názor: 
Telové mlieko do sprchy je celkom dobrá kúpa. Hneď po sprche sa môžte ihneď obliecť a nemusíte čakať kým sa vám normálne telové mlieko aplikuje. Ďalšie + je krásna vôňa (ktorú cítiť ešte aj na druhý deň), hebkosť  a za - považujem to ,že dosť mastia vaňu a ide to dosť ťažko dole. 


Krémové telové mlieko do sprchy
Intenzívna hydratácia a výživa suchej pokožky v sprche či vani ihneď po umytí. 
Ošetrujúce krémové zloženie s výživným bambuckým maslom suchú pokožku vyživuje, chráni ju pred vysušovaním a zanechá ju neodolateľne hebkú a krásne voňavú. 

Môj názor : 
Telové mlieko do sprchy má peknú vôňu ktorá dosť dlho vydrží. Taktiež som zbadala ,že pokožka už nebola taká suchá a bola hydratovaná. 


Sprchový krém Creme Care
Výživná starostlivosť pre intenzívnu hydratáciu. 
Krémový sprchový gél s originálnou vôňou NIVEA obohatený o provitamíny a jedinečný ošetrujúci olej krému Nivea pokožku intenzívne ošetruje a zanechá ju jemnejšiu a vláčnejšiu

Môj názor :
Určite každý poznáte obyčajný krém od Nivei. Viete takú istú vôňu cítite keď sa umývate týmto sprchovým gélom. Okrem toho ,že pekne vonia aj skvelo hydratuje a ošetruje vašu pokožku. 

Nivei ešte raz veľmi pekne Ďakujem za spoluprácu!


You Might Also Like

6 komentárov

  1. Taky ted zkouším nějaké vzorečky od různých značek :) Ale u těch na pleť se mi těžko soudí, jestli by mi vyhovovaly, protože mi vystačí tak na dvakrát :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa to je tak že pleť zareaguje takmer okamžite na krém čo si natriem :)

      Odstrániť
  2. Niveu mám ráda moc, výrobky mi vyhovují :). Na ty krémy se chystám
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nivea je dosť dobrá značka.Plánujem si kúpiť telové mlieko do sprchy,vďaka tvojej recenzií ma zaujalo. :-)
    lelaleena.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak táto recenzia sa ti fakt podarila ! Dosť ma zaujalo telové mlieko s kakaom takže si ho určite kúpim :) Inak veľa šťastia v blogovaní !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný článok :)

    http://novybloggg.blogpsot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network