Schwarzkopf Professional Osis+ Volume sprej pre tepelnú úpravu vlasov - recenzia

Ahojte :) Dnes mám pre vás opäť jednu skvelú recenziu teda dúfam ,že skvelú na jeden skvelý produkt ktorý sa určite zíde každej babe 13+.  ...

Ahojte :) Dnes mám pre vás opäť jednu skvelú recenziu teda dúfam ,že skvelú na jeden skvelý produkt ktorý sa určite zíde každej babe 13+. 


Tento uhladzujúci sprej sa skladá z kvalitných precízne vybraných silikónov a formácie, ktoré spôsobujú dlhotrvajúce uhladenie povrchu vlasov, hodvábnu poddajnosť a úchvatný lesk. Navyše vlasy získajú perfektnú ochranu proti strapateniu, krepovitosti a lámaniu vlasov (teplom). Vďaka spreju zostane povrch vlasu neporušený a minimalizuje sa tak poškodenia alebo lámanie vlasov behom tepelnej úpravy (fén, žehlička, kulma). 
Blow&Go smooth - sprej na expresné vyfénovanie vlasov a na ochranu pred teplom. Sleek - luxusná hebkosť+ eliminuje poletovanie+ nelepiaca konzistencia + vlasy sú rýchlejšie suché + vlasy chráni pred poškodením + exkluzívne u kaderníka

Môj názor : 
Názor na tento produkt som si ešte veľmi nevytvorila. Neviem beriem to tak pol na pol. Ešte pred mesiacom som nepoužívala žiadny produkt na ochranu vlasov pred teplom, čo bola rozhodne chyba vďaka ktorej mám teraz vlasy dosť vysušené krepovité nepoddajné a skúšam však všetko pre suché vlasy atď.. Práve to bol dôvod prečo som si objednala tento sprej dosť dlho som prehľadávala e-shop parfums.sk a potom sa mi zdala táto kúpa asi najlepšia keďže som našla dosť pozitívnych nározorov o tom ako im tento sprej pomohol atď. atď.. Ja avšak na svojich vlasoch rozdiel nebadám. Samozrejme tí čo nemajú zničené vlasy a začínajú len používať žehličku/kulmu/fén a chcú sa pred ňou ochrániť by na to názor mohli mať. Či im pomohla či sú vlasy zničené, suché.. Ale ja čo mám vlasy už zničené veľmi súdiť nemôžem áno viem je to moja chyba a moja ľahkovážnosť pretože keby že ochranu začnem používať skôr nedopadnú moje vlasy tak ako dopadli. Takže určite ja vám radím ani nie preto lebo je to recenzia alebo preto aby mal Schwarzkopf viac kupcov. Radím vám z vlastnej skúsenosti a z toho ako vypadajú moje vlasy teraz. Samozrejme nie je to nejaká strašná katastrofa ale je to oveľa väčší rozdiel ako pred rokom sú suché, lámavé, krepovité ale to som už spomínala. Jo a informácia ktorú som nespomínala keď mi minule kaderníčka fénovala vlasy použila tento istý sprej a dosť ho predo mnou vychválila takže aj to bol dôvod prečo som sa preň rozhodla. 

Vzhľad - Dosť exkluzívny vzhľad. Väčšinou ladená do strieborno červena. Asi dosť obyčajný tvar fľaštičky navrchu uzáver s tlačítkom (asi chápete čo myslím (dúfam)) Na zadnej strane je popis záruka a všetky potrebné veci. Tiež sú tam napísané mililitre (200). A je to mimoriadne horľavé takže držať ďalej od ohňa!  

Konzistencia - Konzistencia je dosť podobná vode. Akurát ,že čistá voda to určie nie je. :D Tento zázrak obsahuje čiastočky ktoré spravia na vaších vlasoch povlak ktorý až tak neprepustí do vnútra vlasu teplo ktorému ho vystavujete. 

Vôňa/ml  - Vôňa je celkom prijémná dosť mi pripomína vôňu kaderníctva. Viete to keď si sadnete do kresla a chystajú sa vám zmyť vlasy. Presne tak isto mi vonia tento sprej. Obsahuje 200 ml. Čo si myslím ,že je celkom dosť takže vám dosť vydrží. 

Cena - Cena je najdôležitejší faktor a stojí 5,20€ a produkt  Schwarzkopf Professional Osis+ Volume sprej pre tepelnú úpravu vlasov ← nájdete tu 
A ostatné produkty Schwarzkopf Professional ← tu







You Might Also Like

5 komentárov

  1. Já mám momentálně doma od Got2Be a Syoss, ale ani jeden mi nevyhovuje, přijde mi, že mi ty vlasy jakoby slepují.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja rozmýšľam o kúpe od Tony&Guy ale až keď miniem tento :) Ak máš problém s tým ,že ti zlepujú vlasy tak tento to určite nerobí :)

      Odstrániť
  2. pořád zkouším různé spreje na objem, ale nic mi nevyhovuje, jedině objem získám díky šamponům a tužidlům :D
    pěkný blog, sleduji :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super príspevok :) http://aseaoffashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network