Ziaja Sensitive Skin

Ziaja prichádza s novinkou Sensitive Skin pre starostlivosť o citlivú pleť.  Reaguje vaša pleť podráždene na určité podnety ? ...





Ziaja prichádza s novinkou Sensitive Skin pre starostlivosť o citlivú pleť. 

Reaguje vaša pleť podráždene na určité podnety ? Ak sa vám na tvári objavujú nepríjemné vyrážky, šupinky alebo v nej pociťujete napätie, potom žiaľ, patríte do kategórie tých, ktorých trápi citlivá pokožka. Kozmetická značka ZIAJA teraz prichádza s novinkou Sensitive Skin s výťažkom morskej riasy chaluhy zlatej, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť. 

Línia Ziaja Sensitive Skin obsahuje upokojujúci denný krém, spevňujúci nočný krém, enzymatický píling, mincerálnu vodu a umývací gél na tvár a telo. Je založená na inovatívnej štúdii mikroskopických emulzií, ktoré sú dokonale BIO - kompatibilné so všetkými typmi pleti, špeciálne s veľmi suchou a citlivou. Prípravky sa vyznačujú extra jemnosťou, sú hypoalergénne, ne parfumované a s minimálnym obsahom konzervačných látok. Ja som na testovanie dostala enzymatický píling. 

Ziaja Sensitive Skin enzymatický píling, 60 ml, 5,52€ 
Starostlivo ošetruje pleť, zbavuje ju odumretých buniek čím uľahčuje prenikanie aktívnych zložiek. Pokožku vyhladzuje, zjemňuje a rozjasňuje. Obsahuje : Antileukín -6,  enzým papáin, glycerín, alantoín a provitamín B5.

Môj názor:
Balenie : Túto radu rozpoznáte podľa modro-bielych balení. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása a dizajn je dosť pekný. 
Konzistencia : Tekutá ako u bežných pílingoch/čistiacich géloch 
Výdrž : Píling mi prišiel nejako pred mesiacom. Od vtedy som ho použila už 8 krát (2 krát týždenne) a nezdá sa mi ,že by z neho nejako veľa ubudlo. 
Starostlivosť: Keďže mám suchú pleť (nezdá sa mi ,že by bola aj nejaká citlivá to nie) tak som dosť rada ,že som dostala práve píling pre citlivo-suchú pleť. Hneď po prvom pílingu som videla rozdiel už len v tom že som si prešla po tvári a nebola taká suchá. Ďalej sa mi zdala krajšia a viac rozjasnená. Pleť hydratuje a zdá sa mi ,že má spevňujúci účinok. 
Cena : Cena sa pohybuje okolo 6€ (presnejšie 5,52€) a zoženiete ho v Predajniach Tesco alebo na http://www.fortis-slovakia.com/ 












You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tak to je hodně zajímavé, mám citlivou pleť a peelingy mi vůbec nevyhovují, tak tenhle bych mohla zkusit, když je přímo pro citlivou ple´t :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, na mojom blogu si mi písala o vzájomnom sledovaní a ja už sledujem. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím teda říct, že kosmetiku Ziaja jsem ještě nikdy nezkusila. Budu to muset napravit. Díky za super tip :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network