Nivea & Telové mlieko do sprchy - Recenzia

Nivea :   Kozmetika Nivea | Nivea, táto dnes už svetoznáma značka, uzrela svetlo sveta v Nemecku roku 1911. Za jej počiatkami stál farmac...


Nivea : Kozmetika Nivea | Nivea, táto dnes už svetoznáma značka, uzrela svetlo sveta v Nemecku roku 1911. Za jej počiatkami stál farmaceut Dr. Oscar Troplowitz, ktorý dokázal spojiť olej a vodu do stabilného krému. Tento krém nebol prínosom iba v oblasti medicíny ale i v oblasti pleťovej kozmetiky. Práve takto vznikol dnes už legendárny krém Nivea. Názov pochádza z latinského pomenovania pre sneh. Jeho tvorca sa inšpiroval práve čistou bielou farbou.  Značka Nivea sa od počiatku snažila vytvárať kvalitné a cenovo dostupné produkty starajúce sa o pleť. V tejto tradícií samozrejme stále pokračuje. Na trh prináša širokú škálu výrobkov vysokej kvality. V jej portfóliu nájdeme pleťové krémy, telové mlieka, deodoranty ale i mnoho ďalšieho. 

O Produkte : Bohaté zloženie NIVEA Krémového telového mlieka do sprchy s vyživujúcim bambuckým maslom je určené pre suchú pokožku. Zanechá ju neodolateľne hebkú a krásne voňavú. 

AKO FUNGUJE

  • Ošetrujúce krémové zloženie s výživným bambuckým maslom suchú pokožku vyživuje, chráni ju pred vysúšaním a zanechá ju neodolateľne hebkú a krásne voňavú.
  • Jedinečná formula aktivovaná vodou dovolí mokrej pokožke mlieko ľahko a okamžite vstrebať.
  • Po aplikácii je možné pokožku okamžite opláchnuť a potom sa osušiť a obliecť. Nie je potrebné použiť bežné telové mlieko, pokožka má už všetku starostlivosť.  
  • Ušetrí Váš čas – nie je treba čakať, kým sa vstrebe.


Môj názor :

Pred použitím som sa dosť zamýšľala nad jednou otázkou. Každému z nás je jasné ,že keď si nakrémujeme ruky tak si ich nejdeme umyť ale čakáme kým sa krém vpije. Takže mi bolo dosť nejasné alebo pre mňa nepochopiteľné ,že za takú chvíľku by to mlieko mohlo pokožke pomôcť alebo  ,že by mohli byť vidieť nejaké výsledky. Opak je však pravdou pretože telové mlieka do sprchy obsahujú špeciálne zložky ktoré normálne telové mlieka neobsahujú. Pokožka je po nich jemná, hebká a hlavne hydratovaná.  Jediné mínus je ,že po použití máte  strašne šmykľavú sprchu/vaňu.
.  
Vzhľad : Ako väčšina krémov, telových mliek od Nivei. Aj toto telové  mlieko je ladené do modrej farby. 
Konzistencia: Konzistencia je ako u väčšine telových mliek. Rozdiel je asi iba v tom ,že zmes potom zmyjete. Zatiaľ čo u ostatných telových mliek čakáte kým sa vpijú. 
Výdrž : Telové mlieko sľubuje 24 hodinovú starostlivosť. Nemôžem povedať ,že u mňa to platí. Možno tak do rána ale potom ho už necítim a pokožka už nie je taká hebká ako po umytí. 
Vôňa : Všetci poznáme tú omamnú vôňu krémov od Nivei. Tak si ju predstavte. 
Cena : Cena je už možno trošku drahšia ako telové mlieka do sprchy od Balei alebo iných značiek. Nemôžem ich ale porovnávať keďže Baleu som nikdy nepoužívala a asi celkovo zostanem pri Nivei. 250 ml balenie stojí 3,96€ a 400 ml balenie stojí 4,83€ (podľa mňa sa teda viac oplatí to 400ml.) Produkt Nivea Body Shower Milk telové mlieko do sprchy pre suchú pokožku
A ostatné produkty od Nivei





Názory ostatných : 
1. Pokožka je výborne hydratovaná
2. Novinka od nivei je celkem příjemný výrobek, pro mě je velmi dobrá rychlá aplikace a nesnáší mastný pocit ma kůži, který mám s většinou krémů. Cena je přijatelná, jen je ho větší spotřeba. Hydratace je trošku slbší než u běžného krému, ale mě to stačí, sušší místa stejně vyždycky přetřu, kolena, lokty, nárty. Jinak pro mě naprosto vyhovující.






You Might Also Like

1 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network