Roses by Lucid

Predovšetkým gratulujem všetkým ženám , ktoré dnes oslavujú Deň žien! Nezabúdajte na to, aké ste krásne a dôležité!  Vnímate to, že prichá...

Predovšetkým gratulujem všetkým ženám, ktoré dnes oslavujú Deň žien! Nezabúdajte na to, aké ste krásne a dôležité! 

Vnímate to, že prichádza jar? Tešíte sa na ňu? Ja osobne sa na ňu teším naozaj dosť, nemám až tak rada zimu, možno zo začiatku, keď je ešte všetko pekné, biele (čo nebolo), potom mi ale začína liezť na nervy, hlavne tá zima. Aj to, že keď vetráme je zima. Teploty ale rastú hore a prvé jarné kvietky, snežienky, už máme v záhrade. Oficiálna jar sa pre mňa ale začne až po lyžiarskom z ktorého možno budeme mať turistický, hah. Nevadí, teším sa na to, že to bude posledný dlhší výlet s našou triedou. 

Počuli ste už o ružiach od značky Roses by Lucid? Určite ste už ale zaregistrovali predaj, takýchto boxov s ružami. Jednoducho môžete urobiť radosť sebe, svojej polovičke alebo niekomu na kom Vám záleží. 
Exkluzívny box ruží Roses by Lucid. Box obsahuje voňavé, trvácne ruže dovezené z Holandska. Počet ruží v boxe sa môže líšiť vzhľadom na veľkosti hlavičiek ruží.

Vedeli ste, že o ruže Roses by Lucid sa nemusíte starať? Vďaka špeciálnej hmote, ktorá im dodáva vlhkosť vydržia dlho čerstvé a voňavé. 
Sami si môžete vybrať aký veľký box ruží chcete, podľa čoho sa potom dvíha aj cena. Nečakajte ale, že ceny budú nejaké nízke. 
Ako vznikol nápad vytvoriť Roses by Lucid? 

Lucka : Bola som na jednom fotení, kde som líčila dámu, ktorá mala predstavovať tvár tohto projektu, ale nejako to s ňou nevyšlo a tak majitelia tejto spoločnosti oslovili mňa. Spýtali sa, či by som im nechcela pomôcť a robiť tvár ako Roses by Lucid. Najprv som veľmi váhala, pretože som nevedela, či to dokážem zvládnuť tak, aby som bola v pohode a hlavne, či sa nestane niečo, čo by mi poškvrnilo moje meno. Keďže si veľmi zakladám na tom, aby všetko prebehlo super a nemala som zlé meno a hejterov, aj keď sa človek tomu nevyhne, nakoniec som súhlasila. Mali sme stretnutie a oni ma dostali, lebo sú to super chalani. Tak som sa stala tvárou.  
zdroj : http://www.zenskyweb.sk/lucid-style-milujem-svoju-pracu

You Might Also Like

4 komentárov

  1. dnes som si ich objednalaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala by si nejako označiť, že to nie ty si tvár roses by lucid :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie sú ale nádherné. Roses by Lucid som spozorovala na Facebooku a neskor aj na instagrame. Sú jednoducho neskutočné a urcite ti urobili obrovskú radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network