Zakopane

Ahojte všetci a krásny večer prajem! Dúfam, že väčšina z vás ešte nespí, pretože mi trvalo celkom dlho konečne sa odhodlať ku písaniu.  Mož...

Ahojte všetci a krásny večer prajem!
Dúfam, že väčšina z vás ešte nespí, pretože mi trvalo celkom dlho konečne sa odhodlať ku písaniu. 

Možno ma nakopol aj fakt, že som už doma a vianočné články na mojom blogu tento rok chýbajú, preto dúfam, že aspoň fotky z vianočného Zakopaneho vám navodia akú takú atmosféru (inak, kto si všimol nový úvod s tým krásnym sobíkom?♥). 

Dobre, čo sa týka nášho malého výletu, stalo sa to nečakane, pretože v pondelok v škole som navrhla babám, či si zo štvrtka na piatok nespravíme výlet do Zakopaneho, oni povedali áno a vo štvrtok sme už šli, teda samozrejme, nebolo to až také jednoduché a keďže to bolo mimoškolské, tak tam tých opletačiek bolo viac, museli sme si predpísať nejaké testy atď., ale nakoniec nám to vyšlo, za čo som veľmi rada. 
V zostave ja  Miša Sisa fungujeme už nejaký ten čas, no nikdy sme spolu ešte neboli v zahraničí, takže sme začali s našim cestovaním práve v Zakopanom. Chystali sme sa na trhy, ktoré sa nejako nekonali, no užili sme si to tak či onak. 

You Might Also Like

4 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network