A vraj na východe nič nie je

Po pre mňa veľmi namáhavom týždni sa vám konečne hlásim s novým článkom. Väčšina z vás vie, že som na internáte, teda chodím domov len na ...

Po pre mňa veľmi namáhavom týždni sa vám konečne hlásim s novým článkom. Väčšina z vás vie, že som na internáte, teda chodím domov len na víkendy. Tento víkend bol pre mňa o trochu viac namáhavejší než tie ostatné. Už v piatok ráno som vycestovala do Košíc na prvý blogger meet, o ktorom vám ešte určite napíšem viac. V Košiaciach sme spolu s Terkou (Ďakujem za fotky) prespali a v sobotu poobede som  sa vrátila domov. No domov ako domov, pretože som potom hneď vyrazila na oslavu mojej kamarátky, z ktorej som sa vrátila ráno a dnes som taká unavená, že už teraz sa bojím o to, ako zajtra ráno vstanem do školy. 

Čo sa týka Košíc, sú takou mojou menšou srdovkou. Dokonca sa mi páčia oveľa viac než Bratislava, pretože sú také útulnejšie a krajšie. Ľudia sú milší a priateľskejší, takže ak si niekto myslí, že na východe nič nie je, tak východ asi nenavštívil. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Presne tak :) Ako u nás v meste fakt nič nie je ale Košice boli krásne a som rada že som teba aj Terku spoznala osobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V Košiciach študujem a tiež to mesto zbožňujem, je krásne a útulné :) A veľmi pekný outfit! :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network