Bruno Banani Made for Women toaletná voda pre ženy - Recenzia

Ahojte. Po stráášne dlhom týždni sa vám opäť ozývam. Malú aktivitu by som asi vysvetlila chorobou. Ktorá ešte vôbec nezmizla ,ale je mi lepš...

Ahojte. Po stráášne dlhom týždni sa vám opäť ozývam. Malú aktivitu by som asi vysvetlila chorobou. Ktorá ešte vôbec nezmizla ,ale je mi lepšie.  Cez víkend si dáme opäť Ask me takže ak máte nejaké otázky tak mi ich píšte do komentárov alebo na môj fb : https://www.facebook.com/viktoria.poliakova.5?fref=ts . Dúfam ,že sa vám článok bude páčiť a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu. 




Popis : Bruno Banani Made for Women je kvetinovo-ovocná vôňa pre mladé ženy, ktoré milujú zábavu a tešia sa z každého okamihu života. Oblečte si originálny parfém  Made for Woman, s ktorým sa nikdy nebudete nudiť! Novinka z roku 2011 je ďalšou z radu obľúbených vôní značky Bruno Banani. V elegantne navrhnutom netradičnom flakóne sa ukrýva ružový koktail slobody a hravosti, ktorý vám prepožičia sexy vzhľad a pocity nespútanej radosti zo života. Kúpte si zábavnú a vysoko originálnu vôňu, ktorá bola ušitá na mieru mladým a energickým ženám s výnimočnou chuťou baviť sa!    Lahodná kombinácia blahodarného čaju a černíc na vás spočiatku dýchne sladkým závanom nevinnosti a hravosti. Šťavnatá broskyňa sa ľúbezne mieša s kvetmi irisu, fialky a špecifickými ríbezľami. Neobvyklý základ tvorí ambra, zvodná malina a svieže vodné tóny. Celistvá vôňa vám vydrží robiť spoločnosť nevídane dlhé chvíle a len tak vás neomrzí!
Značka Bruno Banani je pomerne mladá. Za krátku dobu však stihla obohatiť trh s parfémami o niekoľko vzácnych kúskov. Potešia vás ovocno-kvetinové tóny, zmyselné drevité kompozície aj svieže a ľahké prírodné akordy. Na svoje si prídu muži aj ženy. Spája ich jedna vlastnosť. Túžba po originálnom doplnku za príjemne nízku cenu. Také sú parfémy Bruno Banani, ktorých neopozeraný dizajn flakónov mnohokrát popiera niektoré fyzikálne zákony. Rovnaký je aj Bruno Banani Made for Women. Jedinečná mladistvá vôňa plná hravosti a životného optimizmu z vás urobí sexi nespútanú divu, za ktorou sa otočí každý muž!





Môj názor :
Vzhľad - Ako zvyčajne opäť nesklamal. Parfémy od značky Bruno Banani sú vždy ladené do elegantného dizajnu. Vždy sú jednofarebné a vždy očaria. Veď nie nadarmo sa vraví ,že v jednoduchosti je krása nie? K tejto vôni bola priradená ružová farba ktorá k nej dosť pasuje. Ja viem ,že v tejto dobe ľudia všeobecne ružovú posielajú do koša ale táto voňavka je na tom úplne inak veď posúdite sami.              
 Farba - Farbu som už spomínala vyššie. Voňavka je ladená do ružovej farby. Takže obal je ružový  a taktiež vôňa je ružová.                                
Zložky : 
Hlava
černice, čaj
Srdce
broskyňa, kosatec, ríbezle, fialka
Základ
vodné tóny, malina, ambra
Konzistencia - Ako u voňavkách. Tekutá dosť podobná vode. Dokonca je ružová. 
Účinky - Takže. Voňavky všeobecne by mali slúžiť ako vôňa seba samých. Čiže by mali vyjadrovať váš vkus a vaše vnútro. To znie trošku smiešne ,ale voňavku si naozaj vyberáte podľa svojho vkusu a podľa toho čo sa vám páči. Takže voňavka vyjadruje vás. A myslím si ,že toto je skvelá voľba pretože táto voňavka sa zapáči snáď každému. 
Výdrž - Pri voňavkách je snáď najdôležitejším faktorom výdrž pretože ak si kúpime voňavku ktorá po 30 min. vypáchne tak nám je s prepáčením na nič. Môžem vám teda zaručiť ,že táto voňavka má skvelú výdrž. Mne osobne vydrží celý školský čas a keď prídem domov tak ešte stále ju cítim. 
Cena - Hlavnejším faktorom ako je výdrž je cena. Vlastne to je podľa toho či sa rozhodujete pre kvalitu alebo kvantitu. Ja si myslím ,že táto voňavka je skvelá a ešte aj za super cenu. Bruno Banani Made for Women toaletná voda pre ženy
A ostatné produkty značky Bruno Banani
















You Might Also Like

5 komentárov

  1. Od Bruno Banani som voňavku ešte nemala, ale tak možno niekedy vyskúšam :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY
    http://janesworldblog.blogspot.sk/2015/01/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som túto voňavku a pamätám si,že bola moja prvá :D a cítila som sa s ňou ako veľký boss :) ale fakt krásne voňala a viem,že som ju mala 2 krát a potom som sa k nej už nedostala.Testujem už iné vône :)

    http://lelaleena.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tuhle vonavku jsem kdysi měla, bohužel mi moc nevydržela:/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá celkom fajn :D Možno vyskúšam, vyzerá fajnovo aj tak, že dosť dobre vonia. :) Uvidím, či si ju kúpim, ale rada testujem voňavky, takže je dosť možné, že áno. :) Ale asi mi bohvieako dlho nevydrží, ja sa voňavkujem prakticky v jednom kuse, a potom sa čudujú, čo sa mi tie vône tak rýchlo míňajú? :DD A značku Bruno Banani som doteraz nepoznala, ale tá voňavka mi padla do oka, takže... :)
    http://beautyoutfitscosmetics.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network