Ziaja - Manuka Tree

Milujem skúšanie nových vecí. Poznáte ten pocit keď nejaká kozmetická značka príde s niečím čo vás proste láka a chcete to vyskúšať? Som ...


Milujem skúšanie nových vecí. Poznáte ten pocit keď nejaká kozmetická značka príde s niečím čo vás proste láka a chcete to vyskúšať? Som strašne vďačná všetkým kozmetickým značkám s ktorými spolupracujem za to ,že mi dávajú možnosť skúšať ich novinky. Milujem svoju prácu a milujem všetky novinky. Vždy ,keď mi príde nový balíček alebo si proste niečo kúpim v drogérii teším sa na ten moment ,keď to prvý krát vyskúšam. A potom tá radosť ak vidíte nejaké zmeny k lepšiemu. A sklamanie ,keď zistíte ,že je to prepadák a že ste zbytočne vyhodili peniaze. Myslím si ,že to k životu už proste neodmysliteľne patrí. Ešte raz sa chcem poďakovať všetkým sponzorom ktorý mi umožňujú skúšať ich produkty zadarmo. 





A dnes tu mám pre vás opäť dve skvelé novinky ktoré sú od značky Ziaja. Po pravde k tejto značke som prišla (alebo skôr dozvedela sa o nej) cez Anetku Bártovú. (TheTeenGirlLooks) ktorá si vždy produkty od tejto značky veľmi vychvaľovala. Ešte väčšia radosť pre mňa bola ,keď som so značkou Ziaja začala spolupracovať. Hneď po prvom peelingu som na ňu nemohla povedať ani jedno krivé slovo. A teraz som testovala radu Manuka Tree ktorú vám v krátkosti predstavím : 





Nová rada dostala názov Manuka tree a to podľa čajovníkového stromu Manuka, ktorého listy obsahujú oleje s jedinečnými antimikrobiálnymi, antimykotickými, protialergickými a protizápalovými účinkami, vďaka čomu sú vhodné pre aknóznu a mastnú pleť. V tejto novej rade nájdete päť výrobkov, ktoré majú napomáhať v boji proti akné a to normalizujúci čistiaci gél, adristrigentné pleťové toniku, normalizujúci denný krém, exfoliačný nočný krém a hĺbkovo čistiaci peelingový krém

Toto ste možno ešte nevedeli: Ker/strom Manuka, Leptospermum scoparium (balmín metlastý), pochádza z oblasti protinožcov, teda Autrálie, Tazmánie a Nového Zélandu. Je to vždy zelená rastlina, ktorá dorastá maximálne do výšky 4 metrov. Liečivé účinky nemajú len samotné listy, ale aj ďalšie časti rastliny, ako napríklad kôra, ktorá sa používa k liečbe bronchitídy, či med z kvetov, ktorý je výborný na čistenie rán.

Radu Manuka Tree teda ocenia hlavne tí ktorý majú aknóznu zmiešanú pleť. Ja som na testovanie dostala astringentné pleťové tonikum a Normalizujúci denný krém. 




Astringentné pleťové tonikum: 

Redukuje rozšírené póry.
Obsahuje organické kyseliny s jemným exfoliačným účinkom.
Pomáha upokojiť prejavy akné.
Pripravuje pokožku na ďalšiu kozmetickú starostlivosť. 


Astrigentné pleťové tonikum by vašu pleť malo pripraviť na nejakú ďalšiu kozmetickú starostlivosť. Či už odličovanie alebo samotné líčenie. Ja ho používam večer pred krémovaním. Je to taký zvyk pretože po nanesení pleť nie je taká mastná a je hebkejšia na dotyk. Potom si už len dáte hydratačný krém a vaša pleť vypadá fakt skvelo. Nemám veľmi skúsenosti s Akné ale oba produkty mi pomáhajú na problematické časti pleti. Keď sa vyhádžem alebo na začervenanie a podobné príznaky. V tom si ich neviem vynachváliť. Vždy mi to potom rýchlo zmizne. 









Normalizujúci denný krém: 

Ľahký, hydratačno-normalizujúci krém pre každodennú starostlivosť o mastnú a zmiešanú pleť.

Hĺbkovo čistiace aktívne zložky:
antibakteriálny výťažok z listov stromu manuka
astringentný, upokojujúci glukonát zinku
normalizujúca kyselina oleanolová

Hĺbkovo hydratujúce účinné zložky:
biologická soľ kyseliny hyaluronovej
hnedá riasa Laminaria ochloreuca

Ochranné a korekčné aktívne zložky:

fotostabilne UVA/UVB filtre
vyhladzujúci vyrovnávací pigment

- Účinne redukuje nedokonalosti pokožky
- Reguluje činnosť mazových žliaz
- Znižuje mastenie pleti a poskytuje matujúci efekt
- Redukuje čierne bodky a zabraňuje ich tvorbe
- Hydratuje a upokojuje podráždenia
- Vyrovnáva odtieň pleti 


Ako som už spomínala. Oba produkty používam na zredukovanie čiernych bodiek vyrážiek a takých "dievčenských nedokonalostí". Krém vašu pleť krásne zmatní (takže ,keď potrebujete rýchlo vybehnúť z domu nelesknete sa) a dobre hydratuje. Už po prvom nanesení som si všimla ,že vyrovnáva odtieň pleti. Podľa mňa by mohol kludne nahradiť slabší odtieň korektoru. 










Máte nejaké skúsenosti so značkou Ziaja? Ste s ňou takí spokojní ako ja ? :) 



You Might Also Like

5 komentárov

  1. Oba produkty vyzerajú skvelo. Oba by som rada vyskúšala, pretože momentálne bojujem s rozšírenými pórmi. Ďakujem za tip, určite sa po nich poobzerám. :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem skúšanie nových vecičiek :-)O tejto značke som ešte nepočula, ale určite sa po nej pozriem v drogérke :-)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som sa o tejto značke dozvedela cez Anetku, haha :D Určite od nich niečo vyskúšam. Nevieš či sa dá kúpiť normálne aj drogérke, v DM napríklad?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež som sa dozvedela cez Anetku o tejto značke. :D Ale všetci si to začali kupovať a začína to byť niečo ako Balea - každý to kupuje :D Ale vyzerá to dobre ....

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dievcata :) na e-shope www.dobrakozmetika.sk!

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network