Na skok so mnou 3

Ahojte! Po dlhšom uvažovaní aký článok dnes vydám som sa rozhodla ,že napíšem článok na skok so mnou, pretože tento "formát" ste ...

Ahojte! Po dlhšom uvažovaní aký článok dnes vydám som sa rozhodla ,že napíšem článok na skok so mnou, pretože tento "formát" ste u mňa na blogu nevideli cez 2 mesiace (možno aj viac). 


Neviem ani čím začať. Ako všetci viete skončila sa škola (áno ja viem už máme mesiac prázdnin za sebou, ale začneme školou). Posledné dni s mojimi spolužiakmi a spolužiačkami sme si celkom užili. Pamätám si ,že nebolo práve najkrajšie počasie a boli sme v mikinách, ale nám to nevadilo, pretože sme tak či tak celé dni iba hrali poker. No a k vysvedčeniu, dala som to na výbornú, čo znamená, že som opäť raz mala čisté jednotky. 




Začali sa prázdniny, a ja ani neviem ako mohol júl tak rýchlo ubehnúť, keď si to tak vezmem tak som skoro nikde nebola. 

Samozrejme. Navštívili sme nejaké kúpalisko, Music Summer Ružiná, Vydrovo, Detvianske slávnosti, našu chatu, Fiľakovo, ale ja aj tak nechápem ako to mohlo tak rýchlo ubehnúť. 





Samozrejme som trávila čo najviac času s mojimi kamarátmi, prvé dva výlety s nimi nevyšli, ale dúfam, že ten čo plánujeme výnde. 




Posledný víkend som strávila v Banskej Bystrici a tí čo ma sledujú na snapchate tak o tom určite vedia (keďže som počas tohto víkendu pridala toľko snapov ako za celý život nie). Na snapchate ma môžete sledovať ako : vikinkaapoliako Celý víkend v BB sme si poriadne užili a haul bude, ale až potom keď sa vrátim z Prahy (of course) a dneska už konečne dorazil aj balík z dresslink.com




Ešte by som chcela spomenúť kino, pretože v tom som za posledné obdobie bola fakt často. Bola som na mimoňoch, spolu s bratrancom a sestrou, bola som na papierových mestách (s mišou), a bola som na filme Pixels. Mimoni boli fajn, zasmiala som sa na nich, papierové mestá boli fajn, aj keď úplne pozmenili koniec, Pixels bol fakt fakt fakt dobrý film ktorý vám môžem odporučiť! Ashley je tam úplne top! 




Dnes sme si spravili "menší" trip do Zvolena pretože sme potrebovali vybaviť ešte nejaké veci, a samozrejme sme sa stavili v múzeu, v cukrárni, v reštaurácii, proste všade:D.



 No a vo Štvrtok sa na mňa môže opäť tešiť Praha! Naposledy sme sa videli pred dvomi rokmi, tak som zvedavá čo sa zmenilo. Najlepšia správa pre mňa je, že mám nákupné centrum (čítaj Starbucks) 5 minút od hotela. Áno hotel som vyberala (aj rezervovala) ja, vlastne som robila všetko okolo tohto "výletu" tak držte palce aby som všetko rezervovala správne haha :D. A hotel je ten istý, boli sme v ňom aj pred dvomi rokmi. 

(takéto počasie sme mali pred dvomi rokmi) 


A áno potrebovala som pár bloggeriek na istý menší "projekt" ale už mám baby vybraté a pustíme sa do toho dnes, takže my už naozaj nemusíte písať ,že sa uchádzate o miesto. 

No a na záver vám ešte prajem pekný deň, pekný zvyšok prázdnin a hlavne si ich užite! :) 



You Might Also Like

4 komentárov

  1. I love your outfit you look like a warrior princess http://www.fadedspring.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok, krásne fotky :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný post :) len trochu nechápem,ako si to dokázala dať na samé 1,každopádne gratulujem :)
    LelaLeenaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotečky :-)
    http://www.londongirl01.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network