10 THINGS I LOVE

Ahojte! V poslednom čase blog dosť zanedbávam, no teda zanedbávam, asi 4 dni som hľadala nejaký dizajn na blog ktorý by sa mi zapáčil, teraz...

Ahojte! V poslednom čase blog dosť zanedbávam, no teda zanedbávam, asi 4 dni som hľadala nejaký dizajn na blog ktorý by sa mi zapáčil, teraz mám už dizajn hotový na skúšobnom blogu a musím vám povedať ,že som konečne spokojná. Tento ružový dizajn mi príde asi až moc dievčenský a tak trochu neprofesionálny (hah). No a nový dizajn budete môcť zhliadnuť už budúcu stredu, mimochodom kto vie prečo bude streda (23.9). taká významná? Ak viete, máte u mňa lízatko.




No ale to nie je to, o čom by som chcela v dnešnom článku písať, dnešný článok bude o veciach ktoré milujem a ,že to bude trochu nezvyčajný článok, to vám môžem povedať už teraz. 

1. Zaspávanie pri daždi - áno, presne toto klišé mám tak rada. Niet nad lepšiu uspávanku než počúvanie ako kvapky dopadajú na vaše okno. 
2. Voľné dni/sviatky - Najviac na svete milujem voľné oddychové dni, kedy viem ,že nikam nemusím ísť, nemusím vstávať, môžem spať dokedy chcem. A to je to prečo mám rada sviatky! 
3. Ničnerobiace dni - Nie je nič lepšie než tie ničnerobiace dni, kedy si buď dávate seriálové maratóny, alebo čítate knihy. 
4. Čítanie kníh - Ja ako dosť veľký knihomoľ, hlavne v týchto jesenných dňoch milujem čítanie! Knižka, deka, kakao, nič lepšie si ani nedokážem predstaviť! 
5. Sladké raňajky -  Aj to je maličkosť, ktorá ma dokáže vždy potešiť a postaviť na nohy! Či už nejaká raňajková alebo krupicová kaša, je to vec ktorú si naplno užívam! 
6. Spánok pri otvorenom okne - Viac ako polku roka prespím pri otvorenom okne, milujem ten čerstvý vzduch, väčšinou mávam okno otvorené až do konca októbra, začiatku novembra, aj keď to musím povedať ,že mi býva v noci strašne, ale strašne veľká zima. 
7. Sviečky - Aj vy sa tak tešíte z maličkostí? Sviečky, hlavne v Zimnom období, keď vám rozvoňajú celú izbu, a cítite to teplo domova, áno tak krásne! 
8. Dlhé horúce sprchy - Väčšinou na mňa už naši po pol hodine kričia, že miniem všetku vodu, ale who cares? Keď je to také príjemné.. 
9. Pizza večeri s rodinou - Milujem, keď si spolu ako rodina objednáme pizzu a zasadneme pred telku, väčšinou sa zídeme aspoň ôsmy, deviati, ale vždy to je úplne skvelé! 
10. Sledovanie hviezd - Vždy keď som na chate robím jednu vec, ležím na hojdacej sieti a sledujem hviezdy, kludne aj o 23:00, vypadá to tam omnoho lepšie ako tu u nás, neviem prečo, možno to bude tým čistým vzduchom a tou krásnou pohodou, a o tom krásnom čistom nebi ani nehovorím!




You Might Also Like

9 komentárov

  1. Miluju usínání při dešti a sladké snídaně :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež milujem zaspávanie pri daždi :D Krásny článok a som zvedavá na nový dizajn :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    POZOR!!!! Giveaway končí už v nedeľu 20.9 2015 !!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok :) teším sa na nový design ^_^

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný článok! :)) Zaspávanie pri daždi je úžasné. Tiež keď nemám čo robiť, tak si robím seriálové maratóny.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jee, no, tak já okno NEMÁM otevřené jen v těch nevětších mrazech, jinak pořád. :D Moc hezky napsáno všechno :)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som chalan, mám 20 a milujem tvoj blog, som divný?

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network