Two years with blog

Ahojte! Nerozumiem, nechápem, ako som sa mohla dostať až sem. Verili by ste ,že môj blog má dnes už dva roky? Dva roky? Dva krásne roky?...



Ahojte! Nerozumiem, nechápem, ako som sa mohla dostať až sem. Verili by ste ,že môj blog má dnes už dva roky? Dva roky? Dva krásne roky? Ja sama tomu vôbec neverím! Nikdy som pri žiadnej aktivite nezostala dostatočne dlho, a ešte aby ma to po tých dvoch rokoch stále bavilo, to je niečo!

 Som celá nadšená, pretože viem ,že na môj blog sa vracia stále viac a viac ľudí, a stále viac a viac ľudí ma v tom podporuje! Je to naozaj úžasný pocit, keď vás niekto niekde spozná, alebo keď vám niekto napíše pozitívny komentár či kritiku. To všetko vás posúva vpred, a ak ste bloggerka, tak viete o čom hovorím! 

Budúci rok, (ak Pán Boh dá) bude môj blog oslavovať už tretie narodeniny! A viete čo sa hovorí? Do tretice všetko dobré!  





No a dúfam, že to tak bude aj v mojom prípade, a že tretí rok u mňa na blogu úplne vyvrcholí, možno buchne! Haha, znie to čudne, ale som dosť ambiciózny človek, čo možno už niektorý z vás tušia, no a do budúceho roku si stanovujem cieľ 100000+ pozretí! Keď sme už dali (skoro) tých 50000 tak prečo nie však? S vašou podporou, zvládneme všetko! 

No a čo sa za ten rok u mňa na blogu pomenilo? Okrem dizajnu (pri ktorom som skoro plakala), sa zmenilo aj dosť iných vecí. Samozrejme nastali aj zmeny v mojom živote, no ale veď je to 365 dní však? 

Okrem toho, že píšem s menšími gramatickými chybami (haha), sa zmenil aj štýl môjho písania, samozrejme si blog prešiel rôznymi zmenami, a rôznymi spoluprácami. Jedno obrovské ďakujem, chcem ale povedať mojim obľúbencom z : 

Parfums.sk 

Ziaja
Nivea
Aussie
poštovné zdarma
Dresslink
Jej.sk 
... 

A samozrejme veľká vďaka, patrí aj všetkým malým značkám, ktoré mi dali tú možnosť spolupráce! 








Minulý rok som presne v tento deň mala na blogu  14,577 pozretí, čo už vtedy bolo úplne úplne wau! Pretože som prekonala 10000 pozretí, a už len to je niečo! No a teraz keď oslavujem skoro 50000+ pozretí, tak padám na kolená,  a preto radšej sedím! 

No a za tento rôčik pribudlo k môjmu blogu pár stratených duší (mojich najmilších čitateľov), presnejšie ich pribudlo 39, čo je naozaj krásne číslo! No a až do tejto chvíle odoberá môj blog 134 ľudí! 




No a samozrejme ste ma sprevádzali dobrými aj zlými chvíľkami, ja viem ,že vám v poslednej dobe vadí to množstvo recenzií, ja sama sa ho snažím zriediť na minimum, no a snažím sa zo seba vydať maximum, aby ste odo mňa čítali len pekné, zmysluplné a hlavne zaujímavé články! Vymyslela som asi 3 nové edície, takže sa máME na čo tešiť! 

Najčítanejším článkom http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2014/05/recenzia-victorias-secret-strawberry.html je stále recenzia, na telový sprej od značky victorias secret! No a za ten čas si získala už vyše 1600+ pozretí! 

Najkomentovanejším článkom sa stal článok : http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2014/08/zivot-blogerky-alebo-co-vlastne-robi.html

No a dosť veľký úspech si zožali aj články : 
1. : Baby lips vs. Eos
2. : Rozhovor s Teri Blitzen
3. : Moje rady a typy k blogovaniu / 2 / spolupráce
4. : Litttle Spring Pack
5. : Čo NEznášam na blogoch?
6. : 20 random facts about me!
7. : Moje rady a typy k blogovaniu /1




No a záverečné ĎAKUJEM, patrí babám z Little Spring Packu (našej super 6-tke, hah), pri ktorých som nezískala len super blogerky na spoluprácu, ale získala som hlavne skvelé kamarátky! No a poviem vám ,že vy sa ešte máte na čo tešiť! Určite Little Spring Pack nebol náš posledný projekt! Tak hádajte čo bude nasledovať!? 

A dávam do pozornosti našu stránku : Slovenské blogerky a blogeri, s ktorou pomáhame všetkým Slovenským blogerkám a blogerom! Takže ak si bloger alebo blogerka, neváhaj a pošli nám tvoj blog! 






You Might Also Like

16 komentárov

  1. Gratulujem k dvom rokom! :) a dúfam/e sa že tu budeš s nami takto internetovo ešte veeeelmi dlho ^_^

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Waw, už dva roky? Gratulujem! Si moja najobľúbenejšia blogerka, a nový dizajn je krásny! Krajší než ten pred tým!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji.. Můj blog oslaví 2 roky až v březnu!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký souhrn :) Gratuluju ke dvěma letům a přeju ti ještě spoustu dalších úspěšných let s blogem :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný report si spravila :) Drž sa a prajem ti veľa úspechov ešte :) O rok prekonáš aj 100 000 na blogu :D Uvidíš :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem! A strašne ti to prajem :) tvoj blog čítam už dlho a sama môžem povedať že si stále lepšia a lepšia :) inak super dizajn :)
    BoraSparkle

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network