And after year finally snowing!..

Neverím, že už je to rok, že opäť je tu zima, že o dva týždne je už Mikuláša a o mesiac a niečo rok 2016, a to som si ani nestihla zvyknúť n...

Neverím, že už je to rok, že opäť je tu zima, že o dva týždne je už Mikuláša a o mesiac a niečo rok 2016, a to som si ani nestihla zvyknúť na rok 2015 a zase sa to ide meniť. 




Tí čo ma sledujete na snapchate (vikinkaapoliako), tak viete, že už v októbri som plánovala Vianočnú edíciu, vlastne je to taká jediná edícia, ktorá "pravidelne" vychádza. Bude obsahovať 9 článkov a bude trvať od 2.12.2015-27.12.2015, a aby som nezabudla, tak 1.12.2015 vyžrebujem výhercu mojej Giveaway, ktorá stále prebieha tu : http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2015/11/giveaway-victoria-secretbatisterimmelne.html 



Aj vám sa zdá ,že sa to v poslednom čase strašne kopí? Samozrejme prišiel štvrťrok a tých písomiek je viac než dosť, ale aj iné veci, neviem či iba ja som taká vyčerpaná alebo aj vy? Wau, keď si to tak vezmeme tak vlastne o mesiac sú Vianoce, to som si všimla až teraz, keď som sa pozrela na dátum, chcela by som mať super schopnosť na zastavenie času, pretože sa mi zdá, že niektoré chvíle a okamihy bežia strašne veľkou rýchlosťou, proste keď si pomyslíte ,že o mesiac príde už Nový rok tak je to divné. 

Na dnešnom (vyčerpávajúcom) dni ma ale potešila skutočnosť, že sneží a poviem vám ten obraz, ktorý pozorujete von z okna a hrejete sa pri tom čajom, je úplne nádherný. Síce sneženie už ustalo, ja sa z neho ešte stále vytešujem. 


Na dnes som mala prichystaný článok z úplne iného súdka, ale zmohla ma taká tá "kecacia" nálada, aj preto som sa rozhodla uprednostniť tento, úplne random. Tak sa vidíme zajtra kisses -V. 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Když z ničeho nic začalo sněžit, zrovna jsem si šla jenom tak v lehké bundčce po lesech,. :D Docela šok to byl, to teda řeknu..Takhle brzo jsem to nečekala, vzhledem k tomu, že ještě před pár dny u nás bylo skoro jenom na mikinku. :) Ale je to fajn, jde vidět, že brzy budou Vánoce, na které se určitě spousty z nás těší...
    Moc dobře vím, co tím pěkným pohledem z okna, když sněží, myslíš. :) Také ráda koukám z okna, když se na zem snáší sníh. :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network