Ako je vlastne popísaná dokonalosť? A čím je popísaný dokonalý život?

   Začala by som asi citátom sto ľudí, sto chutí. O ktorom si myslím ,že sa pekne hodí aj ku téme o dokonalosti, ktorá nie je určená ...


   Začala by som asi citátom sto ľudí, sto chutí. O ktorom si myslím ,že sa pekne hodí aj ku téme o dokonalosti, ktorá nie je určená a ktorú podľa mňa nikto z nás nemá. Nevidela som ešte nikoho kto by bol dokonalý, a ak to o sebe niekto tvrdí, tak klame, pretože dokonalosť neexistovala a ani neexistuje. Väčšina z ľudí tvrdí ,že dokonalosť je popísaná mierami 90,60,90, ktoré ale väčšina z nás nemá.  Čo potom vedie ku pochybnostiam ohľadne seba, a veľa krát ku sebapoškodzovaniu.



Podľa mňa si nikto neuvedomuje, ako reči ohľadom postáv a mierach niektorým z nás ubližujú. Ako vysmievanie sa, škodí nášmu psychickému, ale možno aj tomu fyzickému zdraviu. Ľudia by sa mali začať konečne správať ľudsky, a uvedomovať si, akú bolesť môžu svojimi slovami spôsobiť, ľuďom, ktorí si to ani nezaslúžia. Povedzte mi, môže anorektička za to že má anorexiu? Alebo bulímiu? Vidíte vychudnutú babu, ktorej sa začnete posmievať, popritom ani neviete o tom ako o polnoci vyjedá čokoládu a ide jej len o to aby pribrala aspoň kilo, čo jej ale jej zdravotný stav nedovolí. No a potom príde niekto ako vy, a začne sa jej vysmievať do kostier a pomenúva ju rôznymi, nie peknými názvami. Môže chalan ktorý má cukrovku a rôzne iné zdravotné problémy za to ako vyzerá? Môže za to ,že lieky, ktoré berie (a bez ktorých by neprežil) mu pridávajú kilá navyše? Zamysleli ste sa niekedy nad tým? 



Potom sa čudujme prečo vznikajú samovraždy keď sme ku sebe taký „milí“.    

    
  A ako si predstavujete dokonalý život? Tým ,že budete mať veľa peňazí, obrovskú vilu a autá? Ja si dokonalý život predstavujem ako svoj život s ľuďmi ktorých mám rada, ale hlavne aby  boli všetci zdraví, pretože zdravie sa kúpiť nedá, a je jedno koľko peňazí budete mať. 

Naša pani učiteľka nám tiež povedala jednu pravdivú vec, keď má človek všetko a už nemá žiadne ciele začína sa nudiť, čo potom už nie je život, pretože človek, všetko čo robí, robí preto, že chce niečo dosiahnuť a má svoje ciele.



 Síce si možno niektorí z vás myslia, ako sa tie celebrity majú dobre, ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo viac ako polovica celebrít ukončuje svoj život samovraždou?

Ukončila by som to asi opäť citátom : Čokoľvek počujeme, je názor, nie fakt. Čokoľvek vidíme, je pohľad, nie pravda... Skúsme si nebrať ku srdcu to čo si kto o nás myslí, alebo to čo sa o nás hovorí, žime si svoj život, nerobme druhým to čo nechceme aby oni robili nám, buďme k sebe milí, snažme sa na seba usmievať, robiť dobré skutky, ale hlavne sa snažme byť ku sebe ľudskí, pretože ľudská rasa nie je bezcitná.


o tom ,že mám rýchlik viem :) 

You Might Also Like

11 komentárov

  1. 60, 90, 60 ne...to by lidé vypadali jak kosočtverec :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred tým než som to uverejnila som to čítala asi sto krát a vôbec som si to nevšimla! :D Človek hľadá len gramatické chyby a potom niečo takéto prehliada! hah. ďakujem za upozornenie!

      Odstrániť
    2. Ja jsem taky jednou napsala v domeni, jak jsem super, ze mam miry 60-90-60 a pak se mi doma smali :-D Ale v pohode, pochopila jsem to, a je to pekny clanek :-D

      Odstrániť
  2. neviem prečo ale mne na vzhľade záleží :D , posilujem chcem sa hlavne sama sebe páčiť :D , ale 60-90-60 nemám, len chcem si spevniť svalstvo :D

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nerada vás ruším,je tam chybička, ideální míry jsou 90-60-90 :-D Já je sice mám, ale radši bych byla hubenější aspoň o pět kilo :-D

      Odstrániť
  3. Opäť veľmi pekný článok! Tvoje články sú úžasné. Krásne si to napísala.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezky napsané. Člověk by měl řešit důležitější věci než je vzhled, protože život je příliš krátkej ač se to možná nezdá :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Napísala si to naozaj pekne, výstižne a pravdivo....máš velmi dobré a kvalitné články, ako obsahovo tak aj štylisticky a krásne do nich kombinuješ fotografie :) veľmi sa mi to páči...
    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne napísané. V tejto dobe pomaly všetci riešia vzhľad, akoby už na ničom inom nezáležalo a človek sa hodnotil iba podľa toho.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network