Moje obľúbené filmy?

Ahojte! Tento príspevok som sa rozhodla napísať na základe otázky ktorú mi kladiete dosť často : "aký je tvoj obľúbený film?". dos...

Ahojte! Tento príspevok som sa rozhodla napísať na základe otázky ktorú mi kladiete dosť často : "aký je tvoj obľúbený film?". dosť často sa pýtate aj na obľúbené seriály, a o tých sa určite dozviete čoskoro, chcela by som takýto článok napísať aj o obľúbených knižkách, lenže ja som strašný knihomoľ a všetko čo som doposiaľ prečítala (a že toho bolo naozaj dosť), sa mi páčilo, aj keď teraz som pri jednej knižke ktorá je celkom odveci. Ale poďme ku dnešnému článku! 

Mám tu ešte nejaké informácie, ale ak sa vám nechce čítať ich, tak tento text preskočte a začnite čítať pod obrázkom. Vlastne zajtra 21. až do 23. budem preč odcestovaná haha, nebudem sa asi teraz veľmi rozpisovať kde a s kým, ale možno nejaké fotky uvidíte. Vlastne v stredu keď sa vrátim je pre mňa dosť špeciálny deň, no a niektorí z vás možno vedia prečo, tí čo nevedia tak sa dozvedia, plus budem v stredu prerábať dizajn na tomto blogu, takže neviem ako to postíham. No a tento víkend bude pre mňa dosť plný, keďže musím stihnúť chatu a taktiež aj skúšky na birmovku, ktorú budeme mať 3.10.  a musím povedať ,že sa to neskrotne blíži! V škole je toho taktiež dosť, ale to isto každý poznáme. Tento text vlastne píšem len ako takú menšiu informáciu, aby mi opäť na ask neprišlo milión otáziek ohľadne článkov. 


1. Prvý film, ktorý som sa rozhodla predstaviť vám (a samozrejme je to aj môj najobľúbenejší film) je film Titanic (ktorý všetci poznáte, áno viem). Ten film si ma dostal hlavne tým príbehom lásky, ktorý v skutočnosti neviem či ešte nájdeme. No a Kate je tam úplne nádherná a na to kedy bol ten film natáčaný je fakt na vysokej úrovni. 


2. Divergencia. Ako všetci iste viete, chystala som sa do kina na Insurgenta čo mi ,ale nevydalo. Hlavné teda je ,že prvú časť s menom Divergencia som videla a je to úplne top top top film! Naozaj sa mi páči dej a konečne to nie je film ktorý je na jedno kopito s ostatnými. Ak máte radi Sci-fi spojené so zápletkou lásky tak si to určite pozrite! 


3. Love Rosie. Musím povedať ,že som si strašne dlho chcela prečítať knihu, ale po tom ako som sa ku knihe nejak nevedela dostať som si pozrela film. No a film je Boží!  Príde mi skôr ako komédia pretože, som sa pri ňom dosť nasmiala. No a Lily to zahrala jednoducho super! A pesnička Fuck You sa taktiež podarila haha


4. Harry Potter. Kto nemá rád klasiku v mene Pottera, ten asi ani nežije. Každý z 8-mych dielov poznám už naspamäť a stále dookola ma bavia! 

5. Pixels je rozhodne film roku 2015! Myslím ,že už som to v nejakom článku spomínala. Ale tak ako film Pixels ma nezaujal ani film Papierové mestá (ktorý sa dosť líšil knižnému prevedeniu), no a film pixels mal dosť zaujímavý dej, pri filme sa zasmejete, samozrejme je to sci-fi film takže pri niektorých scénkach budete tŕpnuť a čakať ,že čo sa stane ale určite stojí za pozretie! 

Tak a aké sú vaše obľúbené filmy? 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. No kto nevidel Titanic akoby ani nežil, dojímavý a fakt skvelý film. Ja mám ešte veľmi rada Stardust, taký trochu záhadný film. A nedávno som videla Večne mladá s Blake Lively, to bol fakt krásny romantický film. Vrelo odporúčam.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Titanic mám taky ráda, vždycky mě dojme :) Já mám ráda například Forrest Gump, Amélie z Montmartru, Půlnoc v Paříži nebo třeba Pul Fiction :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. HP je můj nejoblíbenější film a můžu se na něj dívat furt :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Harry Potter :D klasika .... :D ale mohla by som ho pozerať dokola :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network