Change.

Zmena, to je kľúčové slovo ku dnešnému článku.  Myslím si ,že každý jeden človek si musel prejsť nejakou zmenou, či už tou vonkajšou ale...


Zmena, to je kľúčové slovo ku dnešnému článku. 
Myslím si ,že každý jeden človek si musel prejsť nejakou zmenou, či už tou vonkajšou alebo vnútornou, jednoducho každý sa zmení, alebo ešte len mení. Svoju zmenu môžete vidieť keď si porovnáte fotky z tohto roku, s tými z roku 2010 alebo 2013. Mali ste iné vlasy, boli ste nižší, tučnejší, chudší, toto všetko môžete vidieť na fotkách. 


Lenže sú zmeny, ktoré si nevšimne nikto iba vy. Prídu obdobia kedy sa vám prestane páčiť hudba, ktorá sa vám kedysi páčila, kedy sa začnete obliekať úplne inak ako ste sa obliekali doteraz, príde doba kedy sa prestanete baviť s ľuďmi, ktorí mali doteraz vo vašom živote čestné miesto, dokonca príde doba kedy začnete inak premýšľať a mať iné názory, táto zmena je pre mňa dôležitejšia než tá vonkajšia, pretože vonkajšiu zmenu môžete urobiť kedykoľvek, zatiaľ čo svoju vnútornú zmenu si budujete veľmi dlho. 



Všímate si to aj vy? Aj vám príde ,že pred tromi rokmi som bola taká a hentaká a teraz som úplne iná? Ja si to všímam už dosť dlho, hudba ktorú som počúvala mi teraz už nepríde až taká dobrá, seriály ktoré som pozerávala mi prídu stupídne, knihy ktoré som čítala ležia zaprášené, oblečenie ktoré som vtedy nosila je už dávno vyhodené, samozrejme ,že som z neho vyrástla, ale ja myslím skôr to ,že sa mi úplne zmenil vkus, či už na oblečenie, na chlapcov, na farby, na seriály, na ľudí... 



Keď vám niekto povie Ježiši ty si sa ale zmenila, neberte to vôbec v zlom, zmena predsa vôbec nie je zlá! Touto zmenou si budujete vlastné sebavedomie, vlastné názory. Na tom predsa nie je nič zlé! 


Lenže ak ste sa z roka na rok zmenili na opilca ktorý droguje a fajčí a potom vám niekto povie : Ježiši ty si sa úplne zmenil/a, to je úplne iný prípad, vtedy by ste si to už mali začať brať k srdcu. 






You Might Also Like

5 komentárov

  1. Presne tak, zmena je dobra. Samozrejme pokud to neni zmena, ktera nici cloveka sameho nebo okoli. Takze jak pises, clovek by mel byt rad, ze se meni, vyviji...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně tak, na změnách není nic špatného. Je to úplně normální, že se lidé mění :)
    Já jsem třeba za každou změnu ráda :D
    Pěkný článek :)
    DENYII

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok :) podľa mňa zmeny (tie s pozitívnym účinkom) sú super aj keď veľakrát sú také desivé a tažké v zaćiatkoch. Ale výsledok stojí za to a každá zmena nás posúva len vpred v našom živote. Nemôžeme predsta donekonečna byť na tom istom nie? Chce to zmenu! :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je pěkný článek, donutil mne projít všechny staré fotky na facebooku a nestačím se divit :-D přechod od mé přírodní blond,přes červenou, hnědou, skoro černou až jsem se zase k té mé blond vrátila :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network