Victoria's Secret

Niektoré značky sú oveľa viac propagované, ako tie ostatné. Podľa propagácie poznáme značky ako Mac, Chanel a samozrejme aj Victoria's S...

Niektoré značky sú oveľa viac propagované, ako tie ostatné. Podľa propagácie poznáme značky ako Mac, Chanel a samozrejme aj Victoria's Secret (a strašne veľa iných), no povedala by som, že nie vždy sú tieto "preslávené" značky aj kvalitovo vysoké. Je pravda ,že som nikdy nemala skúsenosť napríklad s takým Chanelom, alebo nejakou inou veľmi slávnou a uznávanou značkou, ale myslím si ,že aj niektoré menej propagované, menej známe a cenovo nižšie značky sú na takej úrovni, ako napríklad spomínaný Chanel a môj názor je, že je to celé o propagácií. Ak by mali aj tie menej známe značky takú propagáciu ako Victoria's Secret, tak by boli tiež také známe a taká "oslavované". 


Dnešný článok chcem, ale venovať značke Victoria's Secret, ktorá je jednou z tých slávnejších a kvalitnejších značiek, ktoré sú momentálne dostupné na trhu. Musím povedať, že už pred testovaním prvého produktu od tejto značky som bola neistá, predsa len človek nikdy nevie, pretože aj tie najospevovanejšie značky môžu sklamať, tak ako aj nemusia. Ak môj blog sledujete dlhšie tak viete, že prvý telový sprej od tejto značky mi maximálne vyhovoval a splnil všetky moje očakávania, ba aj nadočakávania. 





Celkovo mám doma od tejto značky dva telové spreje, jeden telový krém a chystám sa na zakúpenie parfému. O jeden telový sprej práve súťažíte tu: http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2015/11/giveaway-victoria-secretbatisterimmelne.html




Telové spreje: 
Na to, že sú to len telové spreje majú dosť dlhú výdrž a príjemnú vôňu, ktorá vydrží na oblečení naozaj aj 3-4 hodinky. Musím podotknúť, že sa nemíňajú nejak veľmi rýchlo, takže aj dlho vydržia. Konzistencia je taká ako pri ostatných voňavkách, taká tá "voda". Dizajn telových sprejov je strašne pekný (hej, som jedna z tých báb, ktorá miluje rôzne cute obaly, a všetky si ich odkladá, hah). Ja mám doma telový sprej Mango Temptation a telový Sprej Strawberry & Champagne a oba sú úplne dokonalé, takže rozhodne môžem odporučiť. 




Telový krém: 
Pri poslednej objednávke som si naraz objednala sadu : Telový sprej a telové mlieko Mango Temptation, dala som na rady ostatných a zakúpila si Mango Temptation, pretože to je vraj najlepší druh telového spreju (s najkrajšou vôňou) a dobre som urobila! Či telové mlieko alebo sprej oba voňajú dokonalo. Pri telovom mlieku by z tej parfumácie mohli aj ubrať, pretože je to už skôr taká moc silná vôňa z ktorej vás po čase rozbolí hlava. Hydratácia je ako pri všetkých iných telových mliekach, takže vyhovujúca. Konzistencia je príjemná a telové mlieko sa rýchlo nemíňa. Ja by som si ho už asi druhýkrát nekúpila, ale nemôžem naň ani povedať niečo veľmi zlé a odstrašujúce. 





Názory iných :
Telový sprej Mango Temptation : 
Skvelý dlhotrvácny sprej,vydrží aj 8 hodín,má krásnu ovocnú vôňu.Proste najlepší

Táto vôňa je úplne úžasná, dlho vydrží.



You Might Also Like

5 komentárov

  1. zrovna po tomto mangovom som dnes pozerala :) uvidíme, snáď sa pošťastí a budem ho mať pod stromčekom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý článek! :) Victoria's secret je skvělá značka! :)

    http://my-ideallife.blogspot.cz/ budu ráda, když se přidáš k pravidelným čtenářům :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si budu brzy ten sprej objednávat a možná i to mléko :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď už, je to Victoria's Secret a nie Victoria secret :p pekný článok, len podľa mňa je divné súdiť značku na základe pár produktov :) napríklad ja som vyskúšala už aj inú kozmetiku od nich :) pekný článok ale :)
    A je to Chanel - nie Channel ;P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S tělovými spreji od VS zkušenost zatím nemám ale lahvičky mají krásné. :)

    V žádném případě

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network