Christmas Inspiration

Už minule som vám písala o tom ako sa tieto obdobné "inšpirácie" stávajú takou menšou rutinou, a hádajte čo?! Dnes k vám prichádza...

Už minule som vám písala o tom ako sa tieto obdobné "inšpirácie" stávajú takou menšou rutinou, a hádajte čo?! Dnes k vám prichádzam s Vianočnými Inšpiráciami! :)

Vianoce sú jednoducho mojim najobľúbenejším obdobím čo ste si už určite mohli všimnúť, ale okrem toho sa v tomto období jednoducho cítim dobre a užívam si celý december, pretože je to taký ten špeciálny mesiac. Či už je tam Mikuláš, Vianoce alebo koniec roka, všetko je to perfektné a sú to tie krásne chvíle s rodinou. Ani nejde o darčeky alebo také tie veci, (aj keď nehovorím ,že to nie je pekné), ale ide o rodinu, tú atmosféru a zmenu zo stereotypu. A keď sa ku tomuto všetkému pridá sneh tak to je jednoducho najväčšia dokonalosť ♥. Niekedy by som si, ale priala zastaviť čas, pretože, keď si predstavím, že už o mesiac je tu rok 2016, tak fu, nechcem tomu ani veriť. Už som sa ale opäť rozpísala k veciam, ktoré sa tohto článku vôbec netýkajú, ale ja to jednoducho milujem, takže dúfam, že nevadí. Ja sa už učím len veľmi krátko, pretože mi do toho samozrejme prišli kadejaké tie neučiace sa dni v podobe  Vianočnej besiedky, takže si užívam blaho toho, že zajtra sa učím posledný krát v roku. Inak som celkom sklamaná, pretože som sa chystala kúpiť si lístky na Biebera a oni sa stihli vypredať, takže nanič no. Ako ste na tom vy? :)


















You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tento rok sú aj pre mňa Vianoce niečo krásne a teším sa na ne strašne :) už od minulého týždňa som tak vianoćne naladená asi ako nikdy predtým :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network