Milý Ježiško..

Kto z vás ešte píše list Ježiškovi? Dúfam ,že niesom divná keď poviem ,že ja list pre Ježiška pravidelne posielam. Nikdy som nemala rada pre...

Kto z vás ešte píše list Ježiškovi? Dúfam ,že niesom divná keď poviem ,že ja list pre Ježiška pravidelne posielam. Nikdy som nemala rada predstavu Vianoc bez Ježiška a tak povediac, stále žijem v klamstve lebo je to tak jednoducho krajšie. 

Ehm, ešte som vám ani nestihla povedať, že týmto článkom sa začína tohtoročná Vianočná edícia, plánovala som ju už v októbri haha, takže dúfam, že sa vám bude páčiť a dúfam ,že sa mi podarí zrealizovať všetko čo som si zaumienila. Vianoce sú mojim najobľúbenejším obdobím, preto sa to odráža aj na článkoch, v tomto období do nich dávam oveľa viac úsilia, energie a kreativity. Určite je to aj tým ,že to čo máte radi aj robíte radi. Mimochodom, skúsi si niekto z vás typnúť aké články sa vo Vianočnej edícií budú nachádzať? Vopred hovorím ,že to bude rozdielne než tá edícia pred rokom. Bude to premakanejšie, haha. 

Dobre, aby sme sa aj dostali ku dnešnému článku, dnes vám ukážem môj Vianočný wishlist a takpovediac dúfam, že si to niekto zo známych pozrie a daruje mi niečo z týchto vecí, teda známych, dúfam ,že sa to dostane k Ježiškovi! 


1. Statív - kebyže vidíte aký "statív" som používala doteraz tak sa celkom iste zasmejete, vlastne spočíval len zo stoličky, strašne vysokej kopy kníh a foťáku, už to ale začína byť nebezpečné a zrkadlovku na taký "statív" určite klásť nebudem. 
2. Batiste - suchý šampón, ak si pamätáte tak v Giveaway som spomínala ako mám rada suché šampóny od tejto značky a ,že budem potrebovať nový, tentokrát by som už ale chcela vyskúšať iný druh no a už som si aj jeden objednala, taktiež dávate sami sebe darčeky? 
3. Čierne nízke conversky - ani by som netvrdila ,že ich budem chcieť presne od Ježiška, ale na jar si ich určite zakúpim. 
4. MAC rúž - asi začnem byť závislá na rúžoch od Macu aj keď sa nelíčim, haha, jednoducho sú dokonalé! 
5. Justin Bieber Purpose - Justin Bieber is back, no a jednoducho ja ten album milujem a chcem ho mať doma! ♥ 
6. Viete ,že moje najobľúbenejšie Československé bloggerky sú baby z A cup of style? Ako pravá fanúšička potrebujem ich knižku! 
7. No a siedmy, najdôležitejší darček, je zrkadlovka, konkrétne som si vyhliadla Nikon D3200 alebo Nikon D5100, ale recenzie vrhajú lepšie svetlo na Nikon D3200 tak ho vyskúšam 

A čo obsahuje váš list pre Ježiška? 

You Might Also Like

9 komentárov

  1. stativ by sa hodil :D! ale ja si neželám nič konkrétne na vianoce, skôr na najbližšiu dobu čo by som si chcela zaobstarať a to je nejaké CD Stinga a The Police a taktiež nový foťák :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento článok je zaujímavý, zaujal ma a páči sa mi.. Mac kozmetika ma láka už dlho, ale nato musím byť dobrá celý rok,čo sa mi nikdy nepodarí. A ešte som sa ani nezamýšľala, že čo by som si chcela nájsť pod stromčekom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano sama sobě ráda dávám dárečky. Jedním z nich byla právě knížka od A Cup of Style a zítra mi pošťák přiveze knížku od Goga :D
    Ani se nedivím, že chceš Biebrovo album. Nikdy jsem ho nemusela, ale to co teď vydává za songy je užasný

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nikon D3200 mám doma a myslím si,že je super :)) Teda až na to že ho neumím úplně ještě ovládat ale něco zvládám :D jinak super článek :))
    http://adyadel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta z tvojho wishlistu by som brala všetko :)) najviac asi tú zrkadlovku a mne sa jeden darček splní a to batiste od teba ♥ jééj :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Víc než tělo stejně dělají objektivy. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zrcadlovku chci taky, ale nevím, jestli D5100 nebo D3200 :/ Kdyžtak pak dej vědět, jaký sis vybrala :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network