My favourtite Christmas songs&movies

Ahojte! Na dnes som mala pripravený úplne iný článok, ale keďže niektoré veci, ktoré do neho potrebujem nafotiť sa presunuli na budúci týžde...

Ahojte! Na dnes som mala pripravený úplne iný článok, ale keďže niektoré veci, ktoré do neho potrebujem nafotiť sa presunuli na budúci týždeň tak vydávam tento. Mimochodom, chodievate vy na Vianočné trhy? Máte radi tú atmosféru? Ja ju zbožňujem! Dôvodom prečo, ale nepridávam pôvodný článok je aj ten, že v posledných dňoch na blog nemám skoro žiadny čas, aby som to upresnila, tak som sa včera domov z mesta a takých tých pred Vianočných nákupov vracala o 20:30, kedy som už iba rýchlo zhotovila jednu prezentáciu, ktorú som potrebovala na dnes a líhala si spať. Jednou z pozitívnych vecí, ktoré sa mi na dnešku páčia je, že som sa neučila, ale bola na peere v meste, kde bolo zase fajn a potom spolu aj so Zuzkou a Mišou v meste, kde sme pochodili asi všetky kaviarne a tak som ešte teraz plná, vrátila som sa až o piatej a to som sa ešte rodičom chválila s novou čiapočkou a teraz už len píšem. Mimochodom, nejaká osoba na peerku mi na papier napísala ,že sa jej páči môj blog a keďže Lenka to nebola a netuším kto to písal,tak dotyčnú pozdravujem a ďakujem! 

Na dnes som si teda pre vás pripravila moje obľúbené Vianočné pesničky a Vianočné filmy, bude to taká tá skrátená verzia, lebo ak by som mala menovať všetko tak by sme tu boli naozaj až do Vianoc, haha. 


Nebudem vám asi rozpisovať veľa o týchto "songoch" pretože ich iste poznáte a ak nie tak si ich proste nájdite :) 



Obľúbené filmy : 

1. Sám doma, tento film jednoducho musel získať prvé miesto, pretože je to topka, iste viete, že najlepšie sú prvé dve časti, a moja najobľúbenejšia je jednotka. Bez toho by Vianoce už ani nemohli byť ♥. 


2. Neviem či poznáte rozprávku Polárny expres, ale ja som ju ako malá dosť žrala a minulý rok po asi 8 rokoch som ju opäť objavila a opäť sa zamilovala, takže určite odporúčam! :) 


3. Všade samé zvončeky 
To je jednoducho film, ktorý ku Vianociam patrí. Skvelá komédia, ktorá vás určite pobaví a čo vám tu budem hovoriť, vy ste to už iste videli! :D


4. Rozprávkové Vianoce
Minulý víkend, tuším v sobotu to išlo na dome a musím povedať, že ma ten film naozaj zaujal! Príbeh a celkovo dej bol krásny a po dlhej dobe je to film pri ktorom som vydržala aj cez reklamy, takže určite sa oplatí si ho pozrieť! :) 



Zajtra sa opäť neučím pretože pečieme medovníky, takže sa opäť teším, na dnes už mám za úlohu len predpísať si nejaké články, upraviť nejaké fotky a pozrieť si nejaké ďalšie diely z the 100, pozerávate to? :) 


You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ten poslední musím vidět, díky za tip! :)

    http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeeeeeeeej, na polarny expres som aj zabudla :) inak všade samé zvončeky nepoznám. (možno som videla, ale podľa názvu aspoň). :) u mňa je aj sobík Niko, Doba Ľadová alebo (nepamätám si nazov) ale žena s priezviskom Klaus dostala omylom do rúk knihu dobrých a zlých detí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Polárny expres mám veľmi rada :) dnes si ho asi pozriem mám takú náladičku nejakú :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Můj nejoblíbenější vánoční film je Santa Claus a písnička Last Christmas :)
    Čtení na dlouhé zimní večery

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network