What to do on Christmas?

Ahojte! Určite väčšina z vás nemá určený program na zimné prázdniny a nebudeme si klamať ani ja nie, preto som zostavila zoznam vecí, ktoré ...

Ahojte! Určite väčšina z vás nemá určený program na zimné prázdniny a nebudeme si klamať ani ja nie, preto som zostavila zoznam vecí, ktoré by ste počas prázdnin mohli robiť, aby ste sa nenudili. Mimochodom, do prázdnin už ani nezostáva tak veľa dní. Aj vy sa tak tešíte? 

1. Prespávačka 
Kamarátky, horúca čokoláda, medovníčky a sám doma. Ja niečo takéto robím každý rok (čítaj ideme to uskutočniť druhý krát) so sestrou. Ale sranda by to teda bola aj s kamarátkami, alebo kludne aj so samou sebou, to je nápad, taký ten večer len pre seba. 




2. Nákupy - Vianočné výpredaje
Toto je vec, ktorú robím asi najradšej, nakupujem. Najlepšie sa ale nakupuje v zľavách a konkrétne tých Vianočných, pretože vtedy idú ceny naozaj rapídne dole. Boli ste už nakupovať alebo len pôjdete? 



3. Chill Days 
Samozrejme by ste si cez prázdniny už konečne mali oddýchnuť od školy, ktorej máme určite všetci po krk a pripraviť si deň len pre seba, kludne aj celý deň preležať v posteli, to je na tom to krásne, že môžete robiť čo len chcete vy! 



4. Večery s priateľmi a horúca čokoláda
Asi s Mišou a Zuzkou pridáme stretávky s horúcou čokoládou častejšie, pretože je to top, minule sme dokonca našli strašne super podnik kde majú dokonalú horúcu čokoládu. 

5. Korčuľovanie
Samozrejme to na ľade ak nejaký bude (myslím ten vonka nie v halách), je to určite vec, ktorú mám rada, len sa obávam, že po tých dvoch alebo troch rokoch čo som na korčuliach na ľad nestála to nedopadne dobre. 




6. Sánkovanie
Modlím sa aby napadol sneh, aspoň trošku, trošičku aspoň na jednu sánkovačku prosím.





7. Rozdávanie darčekov
To vám možno príde ako divný bod, pretože to už možno beriete ako povinnosť, ale verte mi aj rozdávanie darčekov môže byť fajn, napríklad keď nakupujete trochu v predstihu a nie 23. s kamarátkami, kde potom skočíte na večeru a užívate si to. Potom si možno užijete aj to balenie a darovanie darčekov je asi tá najkrajšia časť. 



8. Vianočné trhy 
Je jedno ktoré. Či už tie vo Viedni, Prahe (kde sú vraj najkrajšie Vianočné trhy v Európe) alebo vo vašom meste/dedine, všetky trhy majú svoje čaro, ktoré ja ani neviem popísať, bežte sa pozrieť, sami uvidíte. 




You Might Also Like

7 komentárov

  1. Skvelé tipy:) Ja sa už veľmi teším na vianočné trhy do Viedne:) a aj sa veľmi rada chodím korčulovať:)

    Vianočná GIVEAWAY Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten sneh si želám tiež :) a na výpredaje sa tiež teším :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach sánkovanie, keby tak nasnežilo tak idem hneď, ale nevyzerá to nádejne. A vianočné trhy sú skvelé, tiež rada chodím na vianočné výpredaje do obchodov, ale rada ostávam aj doma a užívam si sviatky s rodinou. A milujem vianočné filmy a rozprávky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nákupy!! Chill days!! Rozdávanie darčekov!!!
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network