My must have in summer?

Doteraz, som nikdy nedbala o opaľovacie gély, spreje, olejčeky, bolo mi to takmer jedno, pretože ma vždy opálilo pekne do hneda, nikdy to...


Doteraz, som nikdy nedbala o opaľovacie gély, spreje, olejčeky, bolo mi to takmer jedno, pretože ma vždy opálilo pekne do hneda, nikdy to neštípalo a vôbec som nemala dôvod na to dávať si na seba tonu opaľovacieho gélu. Ako hovorím iba doteraz, všímam si, že sa dosť vecí v mojom živote mení, tak isto ako mi stmavli vlasy, sa mi zmenila pokožka. Už vôbec nie je také ľahké opáliť sa, a už si vôbec neviem predstaviť opaľovanie bez ochrany. 





I keď sa spálime a je to bolestivé, a veľmi dobre vieme, aké to môže mať následky, sme nepoučiteľní. Ďalšie leto, niekedy dokonca hneď, ako sa koža zahojí, urobíme rovnakú chybu znovu. 
Silu slniečka dosť podceňujeme, opaľovaciu kozmetiku nepoužívame, dokonca si niekedy myslíme ,že bez opaľovacej kozmetiky a na najväčšom slnku (13:00-16:00), nás rýchlo opály. Musím, ale vyvrátiť tieto omylné reči, pretože ak sa aj rýchlejšie opálite  spálite, tak to určite nebude bezbolestné. 

I keď sa koža vždy rýchlo zregeneruje a spáleniny sa zahoja, nič nám neodpúšťa. Každé také pochybenie si veľmi dobre pamätá a niekde vo vnútri spriada pomstu. 




Aby bol pre vás pobyt na slnku čo najbezpečnejší, dodržujte niekoľko pravidiel a na pomoc si prizvite niekoľko bodygardov s dostatočne vysokými ochrannými faktormi. 

Dnes vám predstavím moje 3 must have, ktoré mi nemôžu chýbať, keď sa vydám na kúpalisko, alebo len tak na prechádzku. A musím povedať, že na Niveu nedám dopustiť, a všetky produkty ktoré na opaľovanie doma máme, sú len a len od Nivei. 

Olej na opaľovanie v spreji podporujúci zhnednutie. 
Podporuje prirodzené zhnednutie pokožky, ktoré vydrží dlhšie a chráni ju pred slnečnými lúčmi. Tento olej je vodeodolný za čo má u mňa strašne veľké plus. Hodvábny vodeodolný olej obsahuje systém UVA/UVB filtrov poskytujúcich okamžitú ochranu pred spálením. Ochranný faktor 20, čo je stredná ochrana. 200 ml stojí 12,40€.




NIVEA SUN Chladivý neviditeľný sprej na opaľovanie Protect & Refresh je prekvapivo osviežujúci a poskytuje okamžitú ochranu.
Vysoko účinný komplex UVA/UVB filtrov poskytuje okamžitú a dlhodobú ochranu pred spálením. 100 % nemastný, okamžite sa vstrebáva a je vodeodolný. Ľahká aplikácia i dnom hore. Najlepšie na ňom je ,že vás osvieži (a chráni), nemusíte na nikoho čakať a nikoho prosiť aby vám natrel chrbát lebo to zvládnete aj sami. Nelepí sa. Dobre vonia. Cena za 200 ml (OF 30) je 9,15€. 





Osviežujúce mlieko po opaľovaní do sprchy
Jednoduchý spôsob, ako osviežiť pokožku po opaľovaní už v sprche. Zloženie s uhorkou zanechá pokožku sviežu a hydratovanú ihneď po sprchovaní. Nanáša sa po umytí na vlhkú pokožku, po opláchnutí a usušení je pokožka ošetrená a hydratovaná. Bez lepivého pocitu. 250 ml 7,42€




You Might Also Like

12 komentárov

  1. To mléko vypadá skvěle! Určitě i krásně voní.:)
    Jinak, máš krásný vzhled blogu.
    twoblogging-girls.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nivea je podľa mňa super značka na tieto opaľovacie záležitosti :)
    www.aduliksun.blogspot.sk --- pozývam ťa ja na moju giveaway, ktorá prebieha na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článek :) Já bych to v létě nedala bez opalováku a balzámu na rty.

    Gold Tattoos

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujalo ma to mlieko do sprchy, to vyzerá dobre. Len aj cena je zaujímavá. :D
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím ,že to pôjde dole, pretože je to novinka. ale o taký mesiac to už bude určite menej :)

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veru, ja som toto leto slniečko podcenila dosť a odmenilo sa mi krásne spáleným chrbátom :D ale ináč super článok!:)
    SajaFrey
    Pozývam ťa na svoj blog, na ktorom práve prebieha Giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc hezký článek, také jsem podobný nedávno napsala. Opalovací oleje mám moc ráda, vždycky ale značky střídám. Od Nivei jsem ještě žádný opalovák neměla, tak se na ně určitě kouknu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network