I believe I can fly

Ahojte! Dnes vás vítam pri článku v ktorom som sa rozhodla ukázať vám toto tričko :   http://postovnezdarma.cz/tricko-s-vystrihanymi-andelsk...

Ahojte! Dnes vás vítam pri článku v ktorom som sa rozhodla ukázať vám toto tričko : http://postovnezdarma.cz/tricko-s-vystrihanymi-andelskymi-kridly
No a ako názov som pôvodne chcela zvoliť Black Angel akurát ,že taký názov mala Terka, no a potom ma napadol názov I believe I can fly pretože, sa to podľa mňa k tomuto tričku úplne hodí. 



Tričko mám zo stránky poštovné zdarma, s ktorou spolupracujem už dlhšiu dobu, no a musím povedať ,že ma nesklamali ešte ani jedným produktom (až na šál, ktorý ale ani neprišiel), no a takú radosť akú som mala z predchádzajúcich vecí mám aj z tohto trička! 




Tričko je strašne krásne, musím podotknúť, že mi je trochu veľké a mám pocit ,že toto je M-L a ja by som skôr potrebovala S-M, no ale kto to mal tušiť ,že? Vlastne tie krídla sú "vytvorené" špeciálnym spôsobom takže sa vám to pri praní nezačne párať. No a tričko majú ešte aj v bielej farbe, takže môžete byť aj whiteangel haha.  Tričko ktoré sa zdá spredu úplne obyčajné okoloidúcich očarí zo zadu, a tak si buďte istý ,že sa za vami ľudia budú otáčať! 



Ak by som teda mala ešte raz váhať nad kúpou tak by som do toho určite šla, ale už s tým ,že by som brala veľkosť S-M pretože, toto tričko je mi dosť dlhé a voľné a tie krídla nevypadajú až tak pekne keď je vám to tričko veľké.




You Might Also Like

8 komentárov

  1. To je fakt krásne tričko :D ten názov to naozaj vystihuje :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá naozaj super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přesně tohle třičko mám taky a strašně jsem si ho oblíbila:) Je úžasný<3 a moc ti sluší:))
    http://canyoubelievego.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To trićko je mega super!!!!!!

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To tričko je super!:)
    Pozývam ťa na môj blog Saja Frey- blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja nemám veľmi rada takéto tričká, ale toto tričko je naozaj pekné. Veľmi ti svedčí. :)
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network