Moje obľúbené seriály?

Ahojte! Po prvom diely v ktorom ste sa dozvedeli niečo o mojich obľúbených filmoch prichádzam s druhým dielom o mojich obľúbených seriáloch!...

Ahojte! Po prvom diely v ktorom ste sa dozvedeli niečo o mojich obľúbených filmoch prichádzam s druhým dielom o mojich obľúbených seriáloch! Nepozerávam, ale veľa seriálov na čo vás už teraz upozorňujem!


1. Pretty Little Liars
Wau, to ste asi nečakali ,že? :D Určite už každý z vás vie ,že seriál Pretty Little Liars milujem a kto ho nepozná (čo pochybujem ,že niekto nevie o čo ide), tak ide o to ,že parta báb po zmiznutí ich kamarátky začína dostávať výhražné správy od anonyma ktorý sa podpisuje ako : -A. No a v niektorých častiach to už stúpa až ku ohrozovaniu životov a je to dosť sci-fi. Momentálne je ,ale dlhšia pauza a druhá polka šiestej série sa začne vysielať až v januári roku 2016. Kto má tak dlho čakať ,že?



2. The 100
Vďaka ti Miša ,že si ma presvedčila k tomu aby som to začala pozerať! 
The 100 je seriál ktorý ku nám prichádza z budúcnosti. Ale nie. Ide o to ,že pred katastrofou  ktorá sa udiala na Zemi sa vesmírne stanice z rôznych krajín spojili a vytvorila sa jedna menom Archa, ktorá zobrala ľudí do Vesmíru. Lenže po skoro 100 rokoch začal na Arche dochádzať kyslík a tak prezident zoslal 100 detí (teenegerov, ktorý ale ešte nemali 18) na Zem, zistiť či je Zem obyvateľná. No a na Zemi na nich čakajú rôzne nástrahy a taktiež aj Zemšťania a tak ďalej. Všetko to ale zvládnu no a ja sa nesmierne teším na tretiu sériu ktorá vínde tiež až v januári roku 2016!

Aké sú vaše obľúbené seriály? :) 

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Super článok! Ani jeden z týchto seriálov nepoznám. Ale podľa tvojho popisu vyzerajú lákavo, tak si ich možno niekedy pozriem.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že se vysílání dalších dílů PLL už se nemůžu dočkat, druhý seriál neznám ale až bude čas kouknu na něj :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok! PLL je klasika a 100 si pozriem. :D Inak pozerám okrem PLL aj Walking Dead (najobľúbenejší seriál), Finding Carter, Faking It, Arrow... :-)

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám ráda takovou tu klasiku jako HIMYM, Friends, The Big Bang Teory :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obdivuji tě, že jsi zkoukla celé PLL :D Mě to ve 3. sérii už vážně, ale vážně nebavilo takže jsem skončila :D Jinak moje oblíbené seriály - Teen Wolf a pak True Blood, ale to je teda dost přímé... Žádné dětské jako je TVD nebo PLL :D

    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ani jeden už mě vůbec nebavil... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ani jeden z týchto nepoznám no ten druhý ma zaujal :) ja milujem AHS a The Originals ...tieto dve budú mojimi večnými favoritmi :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na PLL bych se už konečně chtěla taky začít dívat :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network