Best Year. Year 2015!

Je neuveriteľné ako rýchlo ten čas beží, predsa len pred chvíľou sme oslavovali príchod roku 2015 a ja som si ani nezvykla na to písať päťku...

Je neuveriteľné ako rýchlo ten čas beží, predsa len pred chvíľou sme oslavovali príchod roku 2015 a ja som si ani nezvykla na to písať päťku namiesto štvorky a už je tu rok 2016?! Neuveriteľné! Mám taký pocit, že my ľudia v tejto dobe už ani nie sme schopní zastaviť. Všetci sa za čím si náhlia a nikomu ani nepríde na um odpočinúť si, alebo sa len tak vybrať na prechádzku do prírody. Veci nám dochádzajú veľmi neskoro, až keď sa stane nejaké nešťastie, tak si uvedomujeme, že by sme mali mať úplne iné priority, než tie za ktorými si ideme, nehovorím, že naše ciele sú zlé, ale mali by sme sa sústrediť aj na tie bežné veci, pretože tie si všímame až keď je neskoro. 

Rok 2015 bol asi mojim najlepším rokom za môj život, nechápem prečo, ale príde mi, že tento rok bol oveľa viac pohodový, jednoduchší ale hlavne som spoznala veľa nových ľudí, ľudí ktorých si vážim a ktorých mám rada a určite sa v článku ešte budú spomínať. V roku 2015 sa tomuto blogu začalo dariť vo všetkých oblastiach a v roku 2015 sa tento blog "vyšvihol". Vrelá vďaka hlavne Vám, ďakujem za to, že ste ma v blogovaní podporovali, za všetky vaše správy a ohlasy. V roku 2015 som navštívila veľa miest, spoznala veľa ľudí, veľa vecí, začala som obľubovať veci, ktoré som nikdy rada nemala, rok 2015 bol proste zlomový rok. Dúfam, že v takom duchu akom sa niesol rok 2015 sa bude niesť aj rok 2016. 

Všetkým Vám prajem, aby ste koniec tohto roku oslávili poriadne, ale s mierou. Dávajte si pozor na alkohol a na také srandičky ako rakety a petardy, ono to v niektorých situáciách už sranda nie je. Ako sa hovorí všetko s mierou a s opatrnosťou. Želám vám aby ste do roku 2016 vkročili tou správnou nohou, aby sa vám splnili všetky vaše ciele a priania, dúfam, že ho prežijete v šťastí a hlavne v zdraví, pretože to je najdôležitejšie, znie vám to ako klišé, ale verte mi, že nič dôležitejšie neexistuje a to by sme si všetci mali uvedomiť. 


V dnešnom článku Vám chcem ukázať celý priebeh môjho roku. 

Január
Myslím si, že január veľmi zaujímavý nebol. Nový rok som oslávila na chate a pamätám si, že nejak 11. sme išli na turistiku, bolo strašne veľa snehu, takže sme sa ním len brodili a kým sme prišli po 6 hodinách konečne domov, tak mi premokli celé topánky.





Február
Sa niesol v duchu prechádzok, snehu a samozrejme fotení!





Marec
Bol trochu akčnejší, okrem toho, že sme chodili na peerko, navštívili starú knižnicu, sme začali aj dosť bicyklovať, skoro každý deň 8km. Potom som bola chorá a začala používať snapchat na ktorom som ako vikinkaapoliako, tak si ma pridajte! V marci taktiež vznikol projekt Little Spring Pack, takže pozdravujem Lindu, Radku, Terku, Dadu a Bari, mám vás rada baby! Samozrejme pokračovala škola v ktorej sme sa dosť bavili aspoň podľa fotiek, no a začali sme chodiť na tanečnú.








Apríl
V apríli už začalo byť ako tak teplo, čo bolo fakt super, v apríli taktiež vznikol jeden photoshoot, ktorý bol asi najvydarenejší z tohto roku! V apríli som taktiež začala spoulupracovať s dosť e-shopmi a značkami. No a v apríli k nám pribudla Tarka! Samozrejme sme veľa bicyklovali a dosť som aj varila!








Máj
Vôbec neviem čo sa udialo v mají, len to, že som mala meniny a že sme navštívili Viedeň a Bratislavu.





Jún
V júni som oslávila svoje narodeniny, veľa sme sa vozili na bicykloch, začala som dosť cvičiť a sestra mala prijímanie, navštívili sme Vydrovo aj Bojnice.




Júl 
Sa niesol v duchu festivalov, ale to skutočne! S Mišou sme navštívili Music Summer, s rodičmi sme boli na slávnosti Deň Stromu vo Vydrove, kde som sa dokonca odfotila s Dominikou Mirgovou! No a poslednou slávnosťou v júli boli Detvianske Slávnosti, ktoré boli taktiež skvelé! Júl bol mesiac prechádzok a samozrejme aj prvý mesiac prázdnin, takže bol plný vody a oddychu! 









August 
bol plný výletov! Či už týždeň v Banskej Bystrici, múzeum vo Zvolene, kúpaliská alebo Praha, všetko to bolo perfektné a na všetko rada spomínam, teda až na niektoré veci, ktoré sa práve v auguste stali. No a samozrejme, sme sa pomaly chystali do školy. 









September
V septembri som nastúpila do školy už ako deviatačka. Tento blog v septembri oslávil 2 roky existencie a taktiež sa v septembri odohralo veľa pekných momentov! 







Október
V októbri som spoznala asi najviac nových ľudí, jednak kvôli peer pobytu, ktorý bol super a na ktorý rada spomínam, takže zdravým ak si to niekto z vás číta! Ďalej sme absolvovali birmovku, ktorej som sa obávala, ale dopadla fajn! Samozrejme nechýbali prechádzky. 








November 
Myslím, že v novembri som sa spoznala s Emou, zatiaľ iba cez internet ale verím, že sa čoskoro vidíme aj v skutočnosti! :) V novembri som sa tešila z prvého snehu, spustila giveaway, napísala príspevok menom Change, ktorý som písala úplne zo srdca a november bol asi najťažší v učení. 




December 
bol viac menej taký pohodový, celý mesiac som pridávala na blog články s Vianočnou tematikou, škola bola síce stresová, ale aj tak sme si ju myslím užili. Potom prišli Vianoce, najkrajšie sviatky v roku a ja som len jedla, spala a pozerala, perfektne som si oddýchla, čo som už asi naozaj potrebovala, takže dúfam, že takto psychicky ste si oddýchli aj vy!:) 






S Radkou sme sa dohodli, že tento článok bude taký menší collab, ukázali sme vám ako vypadal náš rok 2015 a čím sme si prešli, obe dúfame, že ste prežili pekný rok a že naše blogy budete navštevovať aj naďalej! Radkin článok o tom ako vypadal jej rok 2015 nájdete tu : http://mybrunettehead.blogspot.sk/

You Might Also Like

5 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network